Posmiejemy sie ?

Temat przeniesiony do archwium.
Jola wygrała Big Brothera Najgorszy reality show w historii polskiej telewizji, na szczęście, skończył się. Program wygrała najbardziej kontrowersyjna postać - Jolanta Rutowicz.

Ponieważ nikt normalny tego nie oglądał, powiemy kim jest zwyciężczyni. Jola pochodzi z Piotrkowa Trybunalskiego, do programu dostała się z castingu w Londynie. Typowa "laska" - tipsy, wsiowe kozaki, miniówki i topy z lateksu. Ciekawą rzeczą w jej wizerunku jest fakt, że ma zawsze brudne dłonie od samoopalacza. Może nie wie, że nawet czarnoskórzy mają jasne dłonie od wewnątrz. Oprócz charakterystycznego "look". Jola powalała wszystkich swoim wysokim poziomem inteligencji. Nie wiedziała, gdzie przebiega równik, kto jest premierem...

Skoro właśnie takie osoby, chcą oglądać widzowie, nam opadają ręce. Na koniec, nie możemy sobie darować pytania jakie Jola zadała prowadzącemu: Ile błyszczyków można kupić za 1[tel]złotych? http://nocoty.pl/title,Jola-wygrala-Big-Brothera,wid,9495131,wiadomosc.html
chcę cie pocieszyc.Cały program powtarzaja od 1 odcinka.ja tego nie ogladałam bo nie mam telewizora(zepsuł sie i nie mam czasu i chęci go naprawic)ale moje kolezanki na biezaco dyskutowały o tym.Doszły do wspólnego wniosku.program był ustawiony pod Jolę.Kilka razy opuszczała Dom Wielkiego brata i za kazdym razem,po kilku dniach wracała do programu
nie ogladalam,bo i jak?ogladalm tylko I BigBroth.
oglądałam kilka odcinków tego... i musze stwierdzic ze ta dziewczyna byla zenujaca, tak samo jak frytka lub doda... te dziewczyny dla pieniedzy sa w stanie zrobic z siebie idiotki (albo naprawde sa tak tepe).... czasami az brak slow...
Słyszałam,ze ta cała Jola to przebiła głupota i Frytke i Dode i inne poj..y genetyczne.Nawet wystawiła siebie na licytacji,na Wielka Orkiestre Swiatecznej Pomocy.Zwyciesca licytacji(po przekazaniu pieniędzy na WOSP)mógł ją zaprosic na kolacje,pod warunkiem zabrania również jej jednorozca pluszowego i takiegoż źrebaka
Jeszcze o Joli.otóz nasza lateksowa panna idzie w polityke,chce zakładac partie która będzie miała za zadanie ratować konie i chce sie poswiecic polityce.Chce zostac posłem
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia