WITAM WSZYSTKICH!
POTRZEBUJE DOKŁADNEGO ADRESU CENTRUM HURTOWEGO W OKOLICACH WENECJI, NA FORUM WIDZIAŁEM ŻE KTOŚ MA TAKIE INFORMACJE. Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC
ROBERTO6
Spróbuj może imienniku poszukać w wyszukiwarce strony.
roberto6
23 sty 2008
To byloby zbyt proste.Juz próbowalem nic nie ma.A niestety nie znam włoskiego na tyle żeby znaleść potrzebne mi informacje na wloskiej stronie.
daisygreen
23 sty 2008
trzeba isc na piechotke do "zóltkow"i zapytac widze..jutro jest mercato to beda bancarelle to sie spytam..
roberto6
24 sty 2008
Bede bardzo wdzieczny za kazdą pomoc:)
daisygreen
24 sty 2008
....ale forum nie jest od tego...co ja z tego bede miala ze ty zlapiesz kontakty i bedziesz kase trzepal? nooo nic,zero.A widzisz? wszystko zalezy od dobrej woli danego czlowieka.
roberto6
24 sty 2008
nie kazdy w swoim zyciu robi cos za coś!Moze cie to zdziwi ale istnieja ludzie którzy pomagaja innym bezinteresownie!ale z tonu twojej wypowiedzi sadze ze nie wiesz o czym mowie. Pisałem do ludzi zyczliwych wiec skoro do nich nie należysz to po co wogóle piszesz.
roberto6
24 sty 2008
o ile wiem to forum jest dla wszystkich i kazdy moze pisac o czym chce , nie ty bedziesz decydowac o czym ja napisze.Swoje "mądrosci" skieruj do osob ktore maja ochote ich słuchac ja do nich nie należe.Jak bedziesz miala swoje prywatne forum to bedziesz decydowac kto i oczym bedzie pisał a narazie.........
renata1907
03 lut 2008
samochody uztwane na wloskim rynku
Karina z Abano
03 lut 2008
w Padwie jest takie centrum. Zona industriale (chyba Nord), dokladniejsza lokalizacja - pomiedzy Auchan a IKEA. Sprawdz nazwe ulicy bo nie pamietam. :)
krakowastra13
30 mar 2008
bardzo pilnie poszukuję adresu centrum chińskiego we włoszech z góry ślicznie dziękuję
bardzo pilnie poszukuję adresu centrum chińskiego we włoszech gdzie można kupić ciuchy i buty bardzo .................................................................................................... serdecznie dziękuję.............................................................
ew8
28 lis 2008
włochy odzież,skontaktuj sie ze mna przez maila
gaio
28 lis 2008
Prato http://www.rp.pl/artykul/170874.html
gaio
28 lis 2008
albo dzwoncie [tel]od 7 do 13 tej. od poniedzialku do niedzieli.
mulino
28 lis 2008
toz ta chinska odziez jest szkodliwa dla zdrowia :P a feeeee, pelna syntetykow, rakotworczych substancji... szczegolnie nie kupujcie jej dzieciom !!
pewuwu
28 lis 2008
centrum grosissti asia Pradamano przed Butrio droga na Gorizie
all31
31 gru 2008
Jeżżę do Prato po chińskie ciuchy ale podobno można też coś kupić w okolicy Mediolanu? Ma ktoś namiar może?
SylviaRuda
02 sty 2009
Cześć jestem zainteresowana włoska odzieżą. moze skontaktujemy sie przez email? pozdrawiam.
all31
04 sty 2009
Możesz pisać na [email] Pozdrawiam
asijjek
19 kwi 2009
Odświeżę temat -ponowię pytanie -czy wie ktoś gdzie w okolicach Milano albo Bolognii znajduje się centrum hurtowego.Pilnie proszę o pomoc.
asijjek
19 kwi 2009
*hurtowe
linn_linn
20 kwi 2009
Wstawiasz w google'a miasto, ingrosso i przegladasz.
asijjek
20 kwi 2009
Juz szukałam tym sposobem .Powiedzmy ,ze szukam konkretniejszych podpowiedzi , może ktoś był i wie gdzie dokładnie szukać ;)
Chociaż zastanawia mnie ten centergross???
Znajoma (bliska znajoma rodziny)już od dłuższego czasu prosi mnie o adres hurtowni odzieży chińskiej w okolicach Bologni albo Milano.
Moze macie jakieś wiadomości na ten temat?
Piotrekk1980
29 kwi 2009
Witam wszystkich zainteresowanych adresami do hurtowni we Włoszech znalazłem w internecie w ciągu 12 h skoro jesteście tacy chętni na te adresy piszcie na moje gadu 8888508 dogadamy się jak coś !!!
asijjek
29 kwi 2009
Co masz na myśli pisząc "dogadamy się jak coś"?
quasifaladifferenza
29 kwi 2009
Ja też znalazłem adresy tych hurtowni i w ogóle wiele innych rzeczy znalazłem. Piszcie, tanio odstąpię!!:))