Dziewczyny przesadzacie

Temat przeniesiony do archwium.
hejka wszystkim czasem zagladam troche tutaj bylam we wloszech pare razy w pracy ,dziewczyny jak wy poznalyscie tych wlochow skoro wszystkie prosicie o tlumaczenia waszych najskrytszych mysli tu na forum,tutaj jest wiele ciekawych informacji o tym kraju i ich zyciu a wy wyskakujecie co chwile z takimi drobnostkami ,zrozumcie czy napiszecie poprawnie czy nie po wlosku jak kocha to zrozumie i sam was nauczy a przynajmniej pomoze w opanowaniu tego jezyka .uf to tyle ale musialam to napisac sorki.Ciao
Trzeba to było napisać na forum: tłumaczenia itp:)))) Zaraz by sie gromy z jadnego nieba posypały.

Ale to w sumie ciekawe pytanie i może ktoś odpowie:)
Sorki, ale odkrylas ciepla wode.
Jak się czepiałem tych przecinków i kropek w wątku o stylu pisania na forum, miałem na myśli właśnie taki tekst, jak ten, to znaczy nie, ten jest niesamowity.:))
Wiem ze moga byc gromy trudno ale te cyrki z tlumaczeniami sms itp , milo sie czyta wszystkie tematy kiedy ludzie sie radza probuja naprawde cos waznego dowiedziec .Ale te milosne e...
Ida2 byl juz taki temat i były odpowiedzi, jedna z nich byla moja (kiedy jeszcze prosilam o tlumaczenia). Teraz nie prosze, bo sama wiem jak tlumaczyc. Wpisz sobie w wyszukiwarke i znajdziesz co chcesz.Ciao
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa