Włosi zachwyceni Dodą?

Temat przeniesiony do archwium.
To początek kariery popularnej piosenkarki na Półwyspie Apenińskim?

Jak informuje oficjalna strona internetowa Dody, wokalistka pojawiła się na okładce włoskiego magazynu "Jack".

Czasopismo opublikowało tekst o Dodzie i kilka jej zdjęć.

Witryna twierdzi także, że Włosi są co najmniej zainteresowani postacią naszej piosenkarki:

"Włoskie miasto mody - Mediolan zachwycone polską gwiazdą" - czytamy.
Czy oznacza to początek kariery Dody na Półwyspie Apenińskim? Przypomnijmy, że po sukcesie wokalistki podczas zeszłorocznym MTV European Music Awards w Monachium (Doda otrzymała statuetkę dla "najlepszego polskiego artysty"), wokalistka wspominała o chęci podbicia rynków zachodnich.

Źródło informacji: INTERIA.PL
buhahaha na pewno;-D
niech probuje poki jeszcze sylikon tutaj jest w modzie...
mam nadzieje, ze Doda nie bedzie w stanie przeklinac i wyrazac sie w jezyku wloskim tak jak to robi skandalicznie po polsku i mam nadzieje ,ze jej tlumacz bedzie tlumaczyl w sposob stonowany i kulturalny..wiec czym ona ich zszokuje?spodniczka latexu...jak jakas co stoi przu drodze..silikonem w biuscie..spiewaniem rocka...? Nie sadze aby sie jej tu powodlo ze wzgledu na problemy jezykowe... Edyta Gorniak byla duzo lepsza w jej wieku i kariery na Zachodzie nie zrobila..
Dziwi Was to? Przeciez Wlosi uwielbiaja takie cycate barbie.
Jasne Wlochy to ostatnia szansa dla Dody,bo w Polsce to od spodu puka tylko Frytka
ona im sie podoba nie jako piosenkarka ale jako Cycatka
Dziewczynki, powstrzymajcie proszę ataki wściekłej zazdrości, bo naprawdę nie ma o kogo:))))
a ich/Wlochow/ jara jej obsceniczne zachowanie
a moze jej wysoki iloraz inteligencji?;D
Nie sądzę, że za to. Ja nie mam cycków i włosi się mną wcale nie zachwycają.:))
Wg. mnie Doda MOGLABY zrobić karierę, bo fakt faktem - głos ma całkiem niezły. Niestety nie potrafi z niego zrobić dobrego użytku...
Poza tym - ona jest blondynką :)) A Wlosi się JARAJĄ blondynami. U nich takich nie ma. A Doda to ich sylikonowy ideał :))
czy ja wiem czy tutaj nie ma blondyn?...sa a szczegolnie w tv i tych glupkowatych programach rozrywkowych:)
No właśnie ;D Ale na żywo to rzadkość :) chyba, że któraś włoszka się przefarbuje. ale.. nie każdej to pasuje :)
haha, ja juz slyszalam slowa podziwu typu "ale ladna i madra macie ta piosenkarke, widzialem program w tv...." =D
jasne, IQ 154 plus silikon..ladna i madra...ale sie maskuje troche..ma zajefajny smiech.Kon by sie usmial jakby ja uslyszal
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka