tanie linie do rzymu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie tanie linie latają do rzymu?
Z góry dziękuję!
serio ale to serio,powiem wam bo sledze "problem latania"To co myslicie ,ze jest tanie nie jest juz tanie...Po prostu paliwo tak zdrozalo z nikt nam tylkow za frajer nie bedzie wozil,jest juz kilka tematow na ten temat na forum,wiec nie bdes sie rozpisywac/skorzystaj z wyszukiwarki/Tanie linie przestaly byc tanie! wczesniej i ja potrafilam poleciec za od 80 do 110 eu za tam i nazad .. a teraz jak uporczywie sledze kazdego dnia siec..zaciskam zeby tylko.!.rozpacz ogrania!..najtaniej trzeba bedzie wybulic ok 180 eu..szukaj promocji ost. mignelo mi na Ready2Fly ..byly dosc dobre ceny do Rzymu,podpowiem ,ze we wyloty we wtorki/srody sa najtansze..trzeba robic symulacje..czytam duzo stron gospodarczych..nie ma juz 'tanich lini' sa tylko' drogie linie'..a co znalazlam ciekawego..sluchajcie Luftahansama czasem tansze bilet od tych 'falszywie tanich lini'roznica ok 50 eu,powodzenia w szukaniu w sieci :D
http://www.wloski.ang.pl/Centralwings_zawiesza_loty_29120.html a tu pisze ze na stronce TUI mozna cos za 200zl znalezc,ale podejrzewam ,ze musisz sie sprężac..
Ja 5 maja mam lot z Centralwings ktory udalo mi sie kupic za 50 euro (wraz z oplatami ogolnuy koszt wyszedl mi kolo 70 euro). Ale slyszac o ostatnich problemach tej linii lotniczej boje sie czy na lotnisku nie okaze sie ze sa jakies problemy.
http://terminala.pl/ Norwegian ma dobre ceny
jak na razie jest spoko..lataja..:D...sledze ich...jakby co dam sygnal alarmu!:D
A orientujesz sie moze czy moge bez problemow przewiesc alkohol tzn butelke szampana czy wloskiego wina oraz jakies slodycze? (prezenty)
Istnieja jakies ograniczenia co do ilosci?
http://cheapfly.pl/irs/poradnik.php Roma promocja Lufthansa 890 zl he he
tak,mozesz Oto:Przepisy dotyczące bagażu podręcznego

Pasażerom wolno przewozić płyny, żele i aerozole w bagażu podręcznym wyłącznie w niewielkich ilościach (maksymalnie 100 ml w jednym pojemniku). Opakowanie produktów tego typu również musi być zgodne z określonymi wymogami. Dotyczy to wszystkich pasażerów opuszczających lotniska na terenie Unii Europejskiej. Przepisy dotyczące bagażu rejestrowanego pozostają bez zmian.
Definicja substancji płynnych obejmuje:
- wodę i inne napoje, zupy, syropy,
- perfumy,
- żele (np. do włosów, kąpieli),
- pasty (w tym pasty do zębów),
- kosmetyki w płynnej formie (błyszczyk, podkład, tusz do rzęs),
- kremy, odżywki i oliwki,
- spraye,
- substancje płynne pod ciśnieniem (np. żele do golenia, dezodoranty),
- inne substancje o podobnej konsystencji.

Płyny znajdujące się w bagażu podręcznym podlegają następującym zasadom:
- pasażerowi wolno przewozić płyny lub żele w pojemnikach o objętości nie przekraczającej 100 ml;
- pasażer może przewozić więcej niż jeden pojemnik, lecz muszą być one umieszczone w jednej przezroczystej plastikowej torbie;
- objętość przezroczystej plastikowej torby nie może przekraczać 1 litra;
- jednemu pasażerowi wolno wnieść tylko jedną wspomnianą przezroczystą plastikową torbę;
- przezroczysta plastikowa torba musi umożliwiać ponowne zamknięcie po otwarciu (torby i worki, które można ponownie zamknąć przy użyciu plastikowego suwaka, wiązanki, sznurka lub worek zawiązany na węzeł, o ile można go ponownie łatwo otworzyć).

Od tej zasady obowiązują dwa wyjątki:
- pokarm dla niemowląt konieczny w czasie lotu
- leki konieczne w czasie lotu

Pasażerom wolno dokonywać zakupów (wolnocłowych) na lotniskach europejskich po przejściu przez kontrolę paszportową oraz na pokładach samolotów europejskich linii lotniczych. Płyny i żele zakupione po przejściu przez kontrolę paszportową lub na pokładzie samolotu zostaną odpowiednio opakowane i zapieczętowane w sklepie lub na pokładzie. Pieczęć na opakowaniu zachowuje ważność przez 24 godziny.
Dzieki serdeczne:))
zawsze do ulug :D
uslug..:D
ja lecialam Centralwings z Rzymu do Gdanska 30 kwietnia, poza godzinnym opoznieniem bylo OK :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia