WLOSKI.EDU.PL - forum włoskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie kochani!

Ruszył właśnie kolejny projekt portalu edukacyjnego wlochy.edu.pl który ma za zadanie pomoc w popularyzacji języka włoskiego w Polsce. Otóż będziemy działać pod adresem WLOSKI.EDU.PL na którym znajduje się pierwsze tego typu forum edukacyjne ściśle dedykowane j. włoskiemu.

Na forum znajdziesz ciekawe działy, zaoferujesz swoje usługi tłumacza, korepetytora. Dzięki pomocy innym w tłumaczeniu będziesz mógł zyskać uznanie wśród użytkowników. Będziemy pomagać w tłumaczeniach, zadaniach, znajdziesz informację na temat szkół języka włoskiego, studiów we Włoszech i egzaminów CELI, CIC, CILS, TELC.

Gorąco Was zachęcamy do tworzenia tej inicjatywy razem z nami!

WLOSKI.EDU.PL
ale pokolorujcie jakos ta stronke bo taka biala jest, a czlowiek jest wzrokowcem i do fioletu tak sie jakos przyzwyczail hihi ps proponuje barwy flagi wloskiej na wloski.edu.pl
taaaa białe to jakieś:)
Całkiem sympatyczne. Jak sobie wymyślę jakieś ładne imię na nick, to się zaloguję. ;)
[wpis usunięty]
biały jako kolor może i fajny ale ta stronka wygląda okropnie... wybacz ale kojarzy się ze szkołą lub szpitalem...brrr... kto by porzucał fiolet dla czegoś o takich powiązaniach? \
pokolorujcie, błagam, bo inicjatyma świetna!
działy też się ciekawie zapowiadają... mam nadzieję że ruszy!
[i że wyładnieje...]
ja nadal upieram sie za jakims kolorkiem i nie rozumiem czemu robicie problem, chcecie zeby ludzie sie zainteresowali strona czy nie? mysle, ze wystarczy cala stronka w kolorze niebieskim i juz bedzie sie kojarzylo z italia i tym bardziej bedzie milsza dla oka, w sumie nie rozumiem czemu nasz fiolet jest fioletowy i jaki to ma zwiazek z italia ale stronka jest mila dla oka, bo nie razi tak jak biel
witajcie,

a jak teraz to wygląda? podobają się chmurki?
dzięki za opinie!
chmurki są ok..fajne takie
Ja już się zalogowałam :) Zachęcam Was do tego, bo ogólny projekt jest ciekawy i praktyczny, a sama stronka wg mnie ma potencjał, ale aby go rozwinąć potrzebne jest uczestnictwo osób, które były lub mieszkają w Italii, znają język, kulturę, obyczajowość i realia tamtejszego życia. :)
Taka strona byłaby naprawdę pomocna dla osób, które w jakikolwiek sposób łączą swoje plany z Włochami. A takich na pewno jest sporo. :)
witajcie . ! :)
czy mógł by ktoś mi przetłumaczyć to zdanie z włoskiego na polski .?
,,indicazione usura guarnizioni freni ''
jest to coś dotyczące samochodu i niewiem co a jest mi bardzo potrzebne..
z góry dziękuje i prosze o pomoc.. :(
Mam pewne wątpliwości związane z zapotrzebowaniem na "ambitną" stronę dotyczącą języka włoskiego. Wątpliwości te nasuwają mi się po uwagach "fioletowych" forowiczów i kryteriów oceny, które są przez nich brane pod uwagę.
Głównym, ba, jedynym kryterium jest kolor rzeczonej strony, co każe mi sądzić, iż mega popularność zdobyłaby taka, będąca w cała w pastelowych barwach i oferująca jedynie tłumaczenia smsów.
"Klient nasz pan", sugeruję więc ponowne przemyślenie strategii związanej z dalszym rozwojem.;)
quasi problem jest taki że gdy wątek został złożony i wypowiadaliśmy się o stronce to na niej była biała plama tła i kilka działów z 0 tematów i 0 postów.;)
więc błagam nie wymagaj.. a pisaliśmy że potencjał jest, bo same działy ciekawe, a więcej nie było. zresztą nadal nie ma za wiele, biorę się za czytanie. :)

ah i chmurki super, choć jak dla mnie to nadal za biało ;p może by chmurki były tez niżej, co? ;)
pozdrawiam!
wskaznik zuzycia okladzin hamulcowych ,wskaznik zuzycia hamulcow, miga lampka kiedy hamulce sa do.....wymiany(klocki)
fajna ta strona jest...
Chętnie podejmę współpracę poprzez zamieszczanie ciekawych plików z tego forum w postaci e-booków, audiobooków, zdjęć, plików muzycznych itp. Prowadzę już taki serwis: http://chomikuj.pl/?page=100516 ,który ciągle się rozbudowuje i ma ambicję gromadzić wszelkie "italianica". Codziennie jest tam coś nowego włoskiego!
Temat przeniesiony do archwium.