Co oni robią?

Temat przeniesiony do archwium.
zbytnio nie rozumiem o co tam chodzi.dlaczego to zrobili? :)
taki zarcik niby? :D
tu to gratuluje inwencji :D
Żarty włochow.Mój kolega ostatnio pokazał mi
.. bez komentarza.
zly link dalam.tamten filmik obejrzalam przy okazji twoich.ten to jednak robota naszych polskich
ale z kiblem bardziej mi sie podobalo :D dzis mam za dobry humor
ale wsioki te polskie chlopaczki :D teraz juz wiadomo czemu nas tyle we wloszech :D
Pani Szanowna Rimpipalle ,co za porazajaca blyskotliwosc.Jestem naprawde pod wrazeniem.Pragnal bym nawiazac z Pania korespondencje na temat masowego kulturowego exodusu Polek do swiatla cywilazacji Imperium Rzymskiego z przedsionka cywilizacyjnego,jaka jest kultura wczesnego szalasu nad bagnami Wisly :)
Bardzo mi sie tu podoba :)
Dlaczego tak duzo ,no còz trzeba zaspokoic popyt na rynku.Otwarcie granic sluzy podazy i przeplywowi uslug :)
Ròwniez Dziewczyny wyjezdzaja masowo do Wloch w celu podniesienia swoich i tak juz wysokich kwalifikacji zawodowych i glodu wiedzy jaka jest nauka jezyka obcego :))
ales ty glupi, nie chce i sie nawet odpisywac na te bzdury, czyzbys poczul sie urazony wiejski chlopaczku z zamilowaniem do discopolo?
Czyzbyy:)
Bardzo mi sie tu podoba :):)
italo a co zalujesz tym dziewczynom ,ze sie' podciagna w jezyku'???..tu taki jeden jest,co to podobno zna 16 jezykow i siedzi w jakims pyrlandzkim pierdziszewie gdzie psy dupami szczekaja..z lapami na kalwiaturze ..i grasuje po forach..nawet tych dla matek z dziecmi...to dopiero jest oryginalne!
Temat przeniesiony do archwium.