Mirabilandia

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie odnośnie tego parku rozrywki.
Czy warto się tam wybrać? Wiem jakie park oferuje rozrywki więc chodzi mi tu o jakieś osobiste odczucia. Co jest największą zaletą obiektu itd.

Z góry dziękuję za odpowiedź. ;)
Jezeli wybierasz sie z dziecmi , ktore lubia wesole miasteczka (karuzele , kolejki itp.) albo jezeli ty lubisz taka rozrywke mozna sie tam wybrac . jezeli chcesz jechac po to tylko zeby powiedziec ,ze tam bylas to nie! i skoro wiesz jakie oferuja atrakcje to sam/a musisz zdecydowac czy sie tam wybrac! ja bylam tam jak mialam 14 lat . odczucia ? hmmmm.... jak na karuzeli :)
Witam..bylismy tam z dziecmi 2 lata temu i bardzo nam sie podobalo.Park jest super rozrywka i to dla wszystkich wiekowo.Nasz 11 letni syn bawil sie na prawie wszystkich karuzelach..zjezdzalniach..i to po kilka razy a my z 16 letnia corka super wspominamy zabawy wodne(pamietaj o wzieciu stroju kapielowego i ubran na przebranie).Na terenie parku,zjedlismy obiad(sa tam bary z pizza..piadina..jest tez MacDonalds)sa tez sklepiki z pamiatkami.Napewno jest dobrze skozystac z oferty ze 2 dzien masz wstep wolny,zalezy gdzie mieszkasz,my mamy 2 godziny drogi tak wiec bylismy tam cala sobote,wieczorem wrocilismy do domu i w niedziele rano wyruszylismy z powrotem do Mirabilandii.Nasi znajomi ktorzy mieszkaja o wiele dalej spali na przyklad w aucie..ale slyszalam ze mozna znalezc dosc tanie noclegi w okolicy.Tak wiec,my osobiscie wspominamy ten wyjazd naprawde dobrze.Pozdrawiam..i milej zabawy zycze:)))
Dużą zaletą tego parku jest to że są rozrywki zarówno dla małych dzieci jak i dla dorosłych,całe rodziny mogą się świetnie bawić,wrażenia niezapomniane choć ja osobiście nie odważyłam się skorzystać ze wszystkich rozrywek,przyjemnie jest też w parku wodnym.Byłam w ubiegłym roku z dziećmi i w tym toku też chcą tam jechać,przekracza się bramę i znajduje się w bajce,dzień mija jak mgnienie oka,wg mnie warto tam się wybrać.Jedyną niedogodnością sa kolejki,dosyć długie oczekiwanie na wejście na poszczególne atrakcje.
Lepszy chyba jest Gardaland...;D

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia