Ja kiedys jechalam z nimi(jakies 4 lata temu)dla mnie podroz byla ok:)Moja kolezanka czesto z nimi jezdzi,zawsze jest zadowolona.
azuka24
23 cze 2009
Ja tez z nimi czesto jezdzilam,nigdy nie narzekalam.Lubilam z nimi jechac bo nie wydluzali czasu podrozy dlugimi i czestymi postojami.I teraz chyba znowu skorzystam z ich uslug,bo po ostatnich wypadkach samolotowych znowu mi przeszla ochota na latanie...
mast
24 cze 2009
no tak mnóstwo było tych wypadków samolotowych, cały jeden... w porównaniu z liczbą wypadków drogowych to rzeczywiście strach jest latac ;)
mast
24 cze 2009
a co do rannych w turbulencjach, o których media z taką rozkoszą opowiadają (znaleźli nową pożywkę, żeby straszyc;)) to jak mimo poleceń załogi paru debili nie zapina pasów, to rozwalają sobie te durne łby, proste...
linn_linn
24 cze 2009
Takie myslenie jest nieracjonalne. Co tydzien na wloskich drogach ginie chyba kilkadziesiat osob, w Polsce pewnie wiecej: faktycznie nic tylko jezdzic. Nie slyszalam, aby ktos z powodu czestych ofiar smiertelnych na drodze nie wsiadl rano do samochodu.
Laurie2000
24 cze 2009
Z Bermuda jeżdzę już parę lat i jestem zadowolona :) Tak samo z podróży z Mak Agrosil :) Przewoźnicy godni polecenia :)
Tusia10
04 lis 2009
hello podrozujacy BERMUDA:-) mam pytanie.... w jakiej cenie jest nadbagaz? i czy sa z nim jakies problemy. A chodzi mi o wyjazd z Polski do Wloch.
basienkas82
09 lis 2009
Za nadbagaz z Polski do"Wloch"-ja zaplacilam ostatnio 30 zl,chociaz jak zadzwonilam to pani powiedziala ze placi sie 40zl.Widocznie dostalam znizke;)