Nocleg na FCO

Temat przeniesiony do archwium.
Przylatuje do Fiumicino ok 20,00. czy można w poczekalni posiedzieć i pospać całą noc? czy nikt nie wyrzuci turysty z lotniska;)??
chyba nigdy nie byles na Fiumicino to jest bardzo wielkie lotnisko czynne cala doba,nikt cie nie wyrzuci chyba ze bedziesz rozrabiac
Byłem raz na FCO z wycieczka;]

Czyli normalnie mozna na krzesłach sobie pospac?;p
mozna,mozna,tylko nie wiem dlaczego koniecznie chcesz nocowac na lotnisku
Dlatego, że mam taki wybrany lot a za dnia do 14:00 musze dojechać na południe Włoch. Dodam, ze lotnisko FCO jest najbliżej.
Gdzie proponujesz przebywać przez noc?
luci a nie wzielas pod uwage, ze kolega z pewnoscia wie, iz istnieja inne mozliwosci noclegu, takie jak hotel, motel b&b, ale moze on nie ma na to pieniedzy, albo nie chce ich wydawac? daniel nie boj sie nic cie nie grozi i tak spanie na lotnisku to lepsza sytuacja niz spanie na dworcu, ja kiedys z winy straszneg opoznienia pociagu z neapolu do rzymu, nie zdazylam na ostatni busik na ciampino i bylam zmuszona spac tam w okolicy dworca, na szczescie to bylo lato i na szczescie nie bylam sama, bo tak to bym chyba, ze strachu tam umarla, albo co gorsza ktos by mi cos zrobil bo co chwila jacys marokanczycy sie doczepiali do nas...a juz po "tylko" 7 godzinach przyjechal poranny busik i reszte dospalismy juz na lotnisku hihi, a zeby bylo smaczniej...to lot do polski byl opozniony 5 godzin...
Nie wiem jakie masz plany i gdzie konkretnie jedziesz...ale jeśli masz być na pd około 14, nie lepiej będzie jak wsiądziesz w jakiegoś busa do stacji Termini i stamtąd złapiesz jakiś pociąg?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia