Agat.. wezmie z Polski po 50/60 zl za walizke czy torbe, to sobie przemnoz x to co masz..a na powrót.. za duza walizke wezma z Italii do Polski jednak po 25 eu nawet 30eu jesli naprawde bedzie ogromniasta..Ceny znam perfekt bo' stara szmuglerka walizkowa' jestem heheheh..tyle walizko toreb co ja przerzucam Polska Wlochy Polska to malo kto z was podawal Agatem..masz tego kilka walizek i 3 orby tzn 7/8 sztuk?..nie wiem czy ci naraz wezme..moze nie az tyle na jeden raz!.. tego nie wiem, nie wiem..radze ci tylko nie podawac takiej wielkiej ilosci 2 tyg przed zadnymi duzymi swietami i 2 tyg po swietach i achtung przde jakimis zjazdami Polakow w te czy we wte /na swieta, weeekendy czy dlugie weekendy czy sezon do pracy..kojarzysz o co mi chodzi? Wykonaj dwa dni prze wyjzadem autobusu tel do Palermo i pros o bezposriedni numer tel do kierowcy jadacego dnia X do Katowic..i tylko z nim wylacznie z nim ubijaj interes,tym zBiura Agatu nic nie tlumacz..a kierowce pros w dniu jego kursu z rana, pros o zabranie/ podanie walizki..sztuk 5..czy 6..moze sie zgodzi../ja dzwonie do kierowcy 2 godziny przed jego wjazdem do mego miasta,jak on sie nie zgodzi bo nie maja miejsca to czaje sie na nastepnego kierowce..czyli znowu tel do Palermo i prosba o swiezy numer do kierowcy..,bo im stale wymieniaj numery by nigdy nie mieli tego samego//ale wiem, ze 2 szt. wezmie na pewno nie odmowi ci..2 sztuk..moze na raty powysylaj? tel do biura Agatu 34[tel]../maja przerwe obiadowa/ i w Polsce/z kierunk/ 81 825 06 96