przewozy żółty

Temat przeniesiony do archwium.
31-34 z 34
| następna
Ciekawe to jest Maestra co własnie czytam ale ,żeby tak pisać trzeba znać troche faktów a nie tylko jedną stronę.Znam żołtego od samego początku działalności i wiem tez że Rysiek u niego jeździł, a po jakimś czasie jeżdżąc nadal u niego rozdawał swoje wizytówki i łapał klientów żółtego-więc pytam się co ma tu do rzeczy zdrowa konkurencja skoro pracownicy robia takie świństwa.Zapewne robiłabyś tak samo skoro to masz na myśli mowiąc o konkurencji.Żółty tez zawozi we włoszech osoby i paczki pod dom i nie wierzę że Delfin robi to samo w Polsce widać ma mało klientów skoro ma na to czas.
i dobrze mowisz ja do żółtego nie mam zadnego ale, wrecz przeciwnie. jezdze z nimi od dluzszego czasu i wiem ze sa uprzejmi solidni i uczciwi, przynajmiej trzymaja sie przepisow nie jak delfin ktory zamiast miec 2 kierowcow na tak dluga trase ma jednego to raczej swiadczy o tym ze ma gdzies to czy ludzie dojada zywi na miejsce, to ze u pana krzyska czasem zdazy sie maly postoj z opoznieniem wynika z przypadkow losu...i raczej to powinno sie zrozumiec
Witajcie. Ja korzystałam z Żółtego dwukrotnie *przewóz* i dwukrotnie przesyłka. O ile sobie przypominam tez nam się wtedy zepsuł samochód a właściwie przyczepka,bo z uwagi na ilości bagażu nie załadowano koła zapasowego do przyczepki. Mieliśmy opóźnienie ok. 3 godz. ale prawie zostalo nadrobione w dalszej cześci trasy. Jednak nie będę tego komentowac bo nie ma powodu. O zaistniałym zdarzeniu pasażerowie,o ile się nie rozbiegli po zatrzymaniu busa, zostali poinformowani i byli informowani na bieżąco czy i kiedy wyruszymy dalej. Kierowca jest tylko kierowcą a bardzo wiele zalezy od organizatora i jego doswiadczenia w przewidywaniu pewnych zdarzeń. Wolę jednak samoloty. Szybciej..taniej o ile zaplanuje się dużo wcześniej.
Co do przesyłek przez Żółtego to mam pełne zaufanie. Docierają "całe i zdrowe" :) Pozdrawiam
odswiezam
31-34 z 34
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia