Rai?!

Temat przeniesiony do archwium.
Na tej oficjalnej stronie rai:
http://www.rai.tv/dl/RaiTV/diretta.html?cid=ContentSet-37f0f5d4-af33-48df-9281-2d46214c1b5d
można oglądać wszystkie kanały rai,ale tylko na terytorium Włoch.Mam związku z tym pytanie dlaczego obcokrajowcy nie mogą oglądać kanałów pochodząc z zagranicy.

Mam jeszcze jedno pytanie czy można to jakość obejść

Pozdrawiam
wejdz na www.giasai.tv i tam entra i codziennie nadaja diretta niektorych kanalow, ale nie ma sie gwarancji, ze codziennie one dzialaja, jednak jak juz dzialaja to odbior jest super i mozna powiekszyc na caly ekran, zreszta poszukaj w prostokaciku to jeszcze bylo kilka takich tematow
A przez satelite nie mozesz? Niektore programy sa kodowane, ale ogolnie mozna.
Satelitę mam na razie w planach założyć.Z tego co pamiętam to można oglądać większość kanałów włoskich(rai,mediaset.La)
DI.....wielkie dzieki za ta podpowiedz ze stronka!!!Tez szukalam na necie mozliwosci bezplatnego ogladania rai uno itp...ale nie znalazlam .Ty jestes lepsza haha.Wielkie dzieki..Wlasnie teraz ogladam RAI DUE!!!! Ale jestem szczesliwa!!!Uwielbiam ogladac paki wieczorkiem na UNO.Ciekawa jestem czy mi sie uda..Pozdroweczka.
Ja ogladam wszystko przez satelite, ale mieszkam we Wloszech. W Polsce zapominam sprawdzic co mozna tam ogladac. Mysle, ze bardzo wiele kanalow mozna.
No tak, ale nie kazdy ma satelite czy kablowke, ja np. nie mam bo w domu praktycznie tylko spie, wiec po co placic dodatkowe abonamenty jak mozna przez neta, wystarczy miec szybkie lacze, a na tej stronce raczej daja diretta ale nie caly dzien i nie zawsze wszystkie programy dzialaja, a jesli tam nie sa aktywne to nieraz przekierowuje na stronke justin tv, czy cos takiego, ale tam nie wiem jak sie szuka programow. ps. na giasai warto wylaczyc czata.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia