Transport Wlochy -Polska

Temat przeniesiony do archwium.
Oferuje sie przewoz samochodem osobowym do Polski (Raciborz/Rybnik) w weekend.
Cena 350 e, czas podrozy ok. 12 godzin.
Kontakt: [email]
350 eu ochujales???????????????????????????????????????
Ha! W końcu dałaś się przekonać, że to się pisze przez ce-cha!
w koncu przyswajam to 'ce cha'/pod presja fioletowiczow../chujowo byc w mniejszosci:D/ ....albo gosciu ochujal do reszty .albo literowka i mialobyc 35 eu
Ragazzi, se il prezzo vi sembra alto, potete prendere un AEREO :):):):):):)
Comunque...vi insegno un pò di matematica:
- BUS MILANO-CRACOVIA euro100,00# per persona, -> 3 persone 300,00@euro, viaggio molto comodo e tempo molto breve (24 ORE) :):):)

La mia proposta:
3 Persone=350,00# , tempo, 11/12 ore.

Mi sembra che non è così esagerato.

Comunque, prendi pure un AEREO, UN TRENO, oppure vai a piedi, risparmierai molto, ma forse non arriverai.
dziwne ze ja majac 3 wolne miejsca w samochodzie licze tylko koszt benzyny i dziela to na 4 wychodzi mi obecnie po 70 eu od lebka,tj od 3 osob 210 eu/na 4 osoby ledwie 280 eu/..byc moze masz jakis mocno stary srodek lokomocji co zre na potege paliwo..warto zastanowic Mrowko sie nad czym nowym co bedzie oszczedniejsze w eksploatacji..bilet lotniczy kosztuje tam i nazad ok 150 eu na 1 osobeObecnie jest mnostwo ofert..pomijajac tanie linie lotnicze..gdzie koszt 'pojechal i wrocil' to ledwo 80 eu.Jak nie wirzyszMrowko/sorry nie wiedzialam ze jestes plec zenska/to sobie sprawdz http://www.gazetaprawna.pl/turystyka..widocznie 'zyjesz obiema stopami na ziemi'..bo ja czesto jestem 'w chmurach'..goniac czas:D
Autobus Agat za ta trase wezmie 300zl czyli 80 eu w jedna strone
Vedo che non hai niente da fare stasera....

Vedi, Non ho diviso per 4 perchè l'autista deve guadagnare per la vita.....

So benissimo che ci sono AEREI, come negli ultimi giorni ed anche so benissimo che ci sono AUTOBUS che viaggiano in 24 ORE tra Polonia e Italia....

RICORDATI CHE QUANDO PRENDI UN TAXI, LA TARIFFA NON SI DIVIDE PER 2 PERSONE, MA PAGA SOLO UNA ("1") PERSONA; non hai mai preso un taxi, prova a prenderlo e a pagare...

VAI A PIEDI CHE RISPARMI!!!!!
albo sie nielagalnie zarabia na rodakach i nie placi sie od tego podatku..co nie jest ani moralne ani uczciwe ,albo sie jest zyczliwym i dzieli sie koszty podrozy sprawiedliwie i rzetelnie..szukania frajerow do dymania na innych stronach zycze na tej nie znajdziesz
widze ze ci na innych stronkach pokasowli twe lapczywe zadania 370 eu /sic!/pokasowali ci posty zarobkowe ..nie zdziwimy sie jak ci i ten skasuja..tak koncza pazerniacy
wiesz sette....szkoda slow z mrowka,za 350 euro to sie przejade autobusem dwa razy tam i z powrotem i jeszcze mi zostanie,a tym co ja jezdze to do milano jedzie 15- 16 godzin,nie mowiac juz o lotach
uwazam to forum powinno sluzyc pomoca z serca rodakom a nie wlasnym checiom nielegalnego podreperowania kruchego budzetu domowego ..Ponadto za reklamy majace na celu zarobkowanie to sie oplaca pieniazkami jak za typowa reklame a ty jak widac pragniesz sie LANSOWAC gratis i upychac kasiore tylko w swoj portfel.Podam ci stronki gdzie mozesz zabrac swoja anons z naszego fioletu.. www.jazdazagrosze.pl www.nastopa.pl tylko sie nie rozczaruj jak znowu zostaniesz wysmiana z powodu ceny .Zwroc uwage, ze tam pisze: jazda za grosze..jak chcesz to zaloz sobie podobna stronke:" jazda za wypasione euro"
Od takich Polakow trzeba sie za granica trzymac z daleka. Mezus Wloch skapi kasy, to trzeba sobie jakos zarobic:D

http://forum.gazeta.pl/forum/w,10307,11[tel],11[tel],Transport_Wlochy_Polska.html
no tak..teraz juz jasne dlaczego mrowa z trzema zerami pisala po wlosku..zeby wykazac swa falszywie pojeta "zaradnosc i bystrosc"...mezusiowi..bo przeciez Polka nie pisalaby do Polakow po wlosku...buahahahaaa
to od razu widac ze to jakis szwindel,zapakuje ludzi do auta skasuje dobra kasa a po przejechaniu 200 km zrobi przerwe na kawe,wszyscy pojda na kawke do baru a kierowca spier...oli w druga strone i szukaj wiatru w polu,zostajesz bez bagazy i bez kasy.Juz nie jeden cwaniak zarobil na naiwnych
O Boże.. chyba to możliwe!!
No, tylko trzeba by mieć taki autogrill, w którym jest tylne wyjście z ubikacji.:))
widocznie Mrowka zes nigdy taxi nie jezdzila..jezdzilo sie po kilka osob!/ogladaj wiecej Barei to dostrzezesz/..gdy jedyny w Centrum slynny postoj pod Rotunda 'kaprysil'..kolejka na 50 osob.. podjezdza taksi..jedna.. druga..pierwszy kierowca kryczy :Zoliborz!! drugi:Grochow!!..i wsiadalosie sprezyscie po kilka osob na ten kierunek czy tamen i to co wybilo na liczniku to sie dzielilo pomiedzy siebie wsrod pasazerow a wchodzilo ich lacznie 4/prosta matematyka Mrowa ..a podobno jestes biegla w matmie ale slabo wiesz o zyciu!/ ..w sumie to kaprysny taksiarz jechal tam gdzie chcial../i po chuj mu to bylo???do dzis nie wiem!!/...wiem ,ze potem sie sypnely liczne przedsiebiortwa taksowkowe jak grzyby po deszczu i wiecej zezwolen na prywatne taxi..Ale ty Mrowa o tym nie wiesz..Bo co Warszawa to Warszwa..w pipidowach taxi nie bywaly..logika~:D
Samoloty nie lataja ciagle.Mam miejsce do wloch.Wyjazd z Polski w czwartek.Info na [gg]
masz cos wspolnego z tym?:D http://www.wloski.ang.pl/przewozy_zolty_38889.html
Nie wiedzialem, ze sie pisze o mnie na tym forum.Ale ty mnie nie znasz, a opinie wystawilas nie najlepsza.
nie badz zgryzliwa hehe nie ma zadnej opini o Zoltym..bo nie znam Zoltego co moge wiedziec to tylko z sieci..wiem ze np mi nie po drodze z nim/a szkoda:D..nie jezdzi stad skad potrzebowlabym :D
w tamtym roku jechałem busem ze Szczecina do Mediolanu, z towarem do sklepu.
Za taki kurs policzyłem sobie 1100 Euro.
Czy to skandalicznie dużo czy normalnie ?
..hmm..mysle, ze przewozy to twoja praca, pracujesz ciezko,nabijasz duzo kilometrow,by zarobic,by dobrze zarobic aby utrzymac spora rodzine:D..i wierze, ze odprowadzasz podatki..ta pani forowiczka powyzej nie trudni sie praca zawodowego kierowcy..chciala sie okazyjnie sie NACHAPAC,,prywatna jazda do domu do Polski..bez rozwozki do domu tych co mieli becelowac spora kase/ją interesowala tylko jazda do SWEGO miasta: 'a dalej martwcie sie sami'/..bo jak juz wykazalam sa duzo tansze srodki komunikacji by DOJECHAC i WROCIC z Polski do Wloch.PS..nie wiem vzy zorientowales sie ze pisanie/masz 2 wpisy ze wzmianka o dochodach/ o swoich DUZYCH dochodach nie jest dobrym tonie na fiolecie..tu pisza rozni ludzie z roznymi dochodami. i bez pracy..."gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają". Badz gentelmenem.p.f.:D
Promocja!! bilety lotnicze po 460 zl Szczegóły promocji

Miejsce przylotu:
Mediolan (Włochy)
Miejsca wylotu:
Warszawa, Wrocław, Katowice, Kraków, Gdańsk, Poznań,
Linie lotnicze:
LOT Polish Airlines
Wyloty od:
01.05.2010
Wyloty do:
30.09.2010
Sprzedaż od:
01.05.2010
Sprzedaż do:
31.08.2010
Cena w dwie strony:
460 PLN (zawiera opłaty lotniskowe i paliwowe)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka