PRZEWÓZ PSA DO WŁOCH

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM.

SZUKAM TRANSPORTU Z TRÓJMIASTA DO PERUGII-DLA MOJEGO PSIAKA (WIELKOŚCI WYŻłA NIEMIECKIEGO)

może ktoś wybiera się samochodem w tamte okolice?????
samolotem liniami Alitalia zaplacisz 70 eu za psa
ktora linia lotnicza przewiezie mi klatke z wiewiorka miniaturka i kota?:-)
tylko psy koty i fretki moga miec paszporty EU..wiec' ruda' wykluczona z wojazy do Wloch:D
nie jest ruda tylko w paski:-) (scoiattolo giapponese) i mieszka we Wloszech ale chcialabym ja kiedys zabrac do Polski bo nie lubie jej zostawiac kiedy mam urlop...grazie per info!
przykro mi dla scoiattolo giapponese..moze samochodem .....nie wiem czy zakceptuja ja na lotnisku nawet jesli cudem bys paszport wyrobila
poinformuj sie czy wieworka moze byc transportowana...ewentualnie jako cargo, niepowiazane z biletem pasazera.
dzięki Sette...
sęk w tym, że ja wylatuję z Gdańska, tanimi liniami:-((((WizzAir)-już mam bilety a oni niestety zwierząt nie przewożą.......

muszę dalej szukać:-(
nadal szukam:-)))
psychologicznie to bedzie bardzo trudne..ludzie moga sie nie decydowac na zabranie w tak dluuuuuuga podroz psa..mysle ze..ktokolwiek kto byc i dowiozl psa na teren Itali potem ty organizuj sie i odbieraj czy z Wenecji czy z Mediolanu..to moj tok myslenia..sama mam psa..wiesz trzeba znac zachowania psa i rozumiec co' mowi' do ciebie..a ludzie roznie traktuja zwierzeta,balabym sie dawac obcym mego psa..moze ten ci cos podpowie http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/pilne_potrzebny_transport_dla_psa_z_wloch_sardynia_do_pol_223446_13340.html Podobno Rudnik Tumaj przewozi zwierzeta..ja tylko raz wsaiadlam zpieskiem wtorbie to Agatu i przypalilam glupa zenie wiedzilam nic ze psom wstep wzbroniony..juz mialam bilet i siedzilam na fotelu,bagaze wbagazniku..odjazd..a piesek zapiszczal..I sie wydalo..3 kierowcow jednoczesnie odwrocilo glowy w moja strone z grozna mina..az sie skurczylam ze mnie wyprosza..obiecalam ,ze bedzie w torbie siedzial cala droge 21 h jazdy..odpuscili mi..a pies i tak mi na kolanach spal ..ogrzewajac mnie chlodna noca :D Wlasciwie wszystko zalezy od pasazerow jesli ktos ma alergie na psy,chyba by glosno protestowal..czasami ludzie majacy alergie to az w panike wpadaja w srodkach komunikacji na widok psa,az moc tej paniki budzi zdziwienie..na ogol starsze osoby przewrazliwione na swym punkcie...swego zdrowia tak panikuja
Rudnik Tumaj bierze za psa tyle ile za bilet w danym dniu dla psazera jesli siedzi pies na siedzeniu, a jesli lezy na swoim kocyku to za pol ceny biletu . sa rozne ceny za bilet, zalezy od dnia ..do 240 do 270 zl..to sobie oblicz..ale musialbys sama z nim jechac/ :D
dzięki Sette. tak czy owak muszę coś wymyśleć-nie mogę mojej suni tu zostawić!!!

z tego co wiem to Rudnik nie jeździ do Perugii-znasz może jakieś linie autokarowe, które by jeździły z Trójmiasta do Perugii???
http://www.eurolinespolska.pl/index.php?temat=linie.php&lang=pl widze, ze ci jezdza do Wloch
justin_justin czy coś znalazłaś?
tak, znalazłam:-))) firma STEN-BUS-zabrali psika:-)))
mogę szczerze polecić:-)))
ps. podjechali pod sam dom w Polsce i odstawili pod sam dom we Włoszech:-)
psiaka
ma ktos jakis namiar na ta firme sten bus....bo nie moge znalesc w necie..numer tel..czy stronke..z gory dzieki.
http://www.sten-bus.pl/
[email]
(+48)6[tel]
witam mam pytanie moze wiecie kto zabral by 8 miesiecznego labradora z Białegostoku do Foggi?? gdzie bym nie dzwonila zady mowi ze on za duzy zeby go mogli zabrac :( moze znacie jakies busy kogos kto nie bedzie robil problemu i po drodze bedzie mu zabrac go ode mnie z miasta
raczej na 99 proc ci nie wezma ..bez ciebie......pies bedzie wielkim stresie bez swej opiekunki..nie wiadomo jak sie zachowa....wiem ze moglabys jechac autobusem Trans Servis ..nie pamietam dobrze..a moze to /kiedys dzwonilam i pytalam z ciekawosci nigdy nie jechalam...Rudnik Tumay..placisz za psa jak za osobe ok 300 zl/ i jedziecie razem...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka