...i nim cokolwiek Ci powiem ...

Temat przeniesiony do archwium.
http://www.tosand.com.pl/it/contatto/
:)
to co?dzwonimy ragazzi?:D
no wiesz ze sie zastanawiam .... , juz pol godz to czytam i tak mysle ... Trzeba by bylo miec lokal jakis na to wszystko !
...napisz zapytaj, nie wiem , ja tu tylko sprzatam ...;p
niekoniecznie..jabym lapala kotakt z malymi firmmai co robia remonty..buduja domki..i gadala z wlascicielem..ze jesli cos chce/potrzeba mu to mu zalatwie..oni maja swe magazyny
...i zarobić 5% od roboty za 1000 euro , please 7z9, dziewczyna nie zarobi na waciki ...all'ingrosso ! oczywiści 5% przy własnym wkładzie w innym wypadku płacą 1%:)
edytowany przez emendamentos: 02 lut 2011
no to potrzebny jest lokal na ekspozycje..i to spory..polaczony z ekspozycja drzwi...np...
...potrzebny telemarketing i prezentacja ...nie na odwrót ;p...zbadanie potrzeb ;p..
a tak na marginesie to możemy sobie dywagować w nieskończoność ...właściciel ma doświadczenie i ustalone cele :)
i najlepiej dolaczyc do tego grupke 3 dziewczny w strojach kapielowych ..gotowych do mycia owych okien..w owych strojach..proponuje jedna ruda, jedna mora i jedna jasna blond..a sklep moglby sie 'Tercet' od owych ..kolorow..Tercet zgrany..3 panny i szybeczki umywamy :D..klienci ustawia sie w fili :D
:):):)
przynajmniej dobrze Ci placa za to sprzatanie ? :)
ja nic nie sprzatam..okna wlasne mam zapyziale od wrzesnia.....a dzis byl taki cudny dzien..WIOSNA normalnie stokrotki juz wylazly z ziemi
...to akurat robię gratis:):):)
Cytat: seuse
przynajmniej dobrze Ci placa za to sprzatanie ? :)
to bylo do emendamentos ale jakos sie wkleilo z opoznieniem
...sie rozumie seuse :)
Moze by sie cos zarobilo , ale jak juz sie ma firme lun magazyn , a nie zeby specjalnie dla tych okien wynajmowac lokal. A co do "Tercetu" to na pewno by wypalilo , ale poczekaj az..... sie troche cieplej zrobi , teraz zimno brrrrrr
sprzatasz gratis ??? a wpadlbys do mnie ? ogarnalbys w szafie , umyl okna , poprasowal itd

...mam taką radę jeśli chcesz zarobić : przestań pytać innych o radę a zacznij proponować rozwiązania !
...spoko seuse podaj namiary :D
Przeczytaj dokladnie moje wczesniejsze wpisy to moze zauwazysz , ze ja nie pytam nikogo o rade . Dumac a pytac to nie to samo .
...ale pamiętaj że większość ludzi zadaje sobie to samo pytanie : działać czy nie działać?, próbować czy nie próbować ?, jeżeli zapytamy ludzi czy potrafią być dzielni, większość odpowie że nie .Niepewność i prawdopodobieństwo porażki mogą napawać przerażeniem.Większość ludzi wybierze raczej brak szczęścia niż brak pewności....
no wlasnie dac wedke a nie rybe..wpada tu sporo osob z pytaniem o prace...wedka juz jest...
Tu nie chodzi o odwage tylko o mozliwosci !
...polecam jeszcze tego e-booka i tyle tego dobrego ;p.. do zastosowania oczywiście :
http://tlumacz-literatury.pl/index.php?page=publikacje_sztukawojny
może mi ktoś przetłumaczyć to zdanie :
Teraz się obudziła ,mówi że ją bardzo boli ,dałam jej tabletkę przeciw bólową.
http://www.lexicool.com/translate.asp?IL=2#
...polecam jeśli sama nie potrafisz , prawie idealnie tłumaczy , przeklej wklejony na forum tekst a przekonasz się :)...jeśli coś nie wychodzi daj znać pomogę ,
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia