Włoski wideobloger z polskimi napisami

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich! Na portalu jestem zarejestrowany od dawna, choć dopiero teraz zdecydowałem się napisać na forum. Ostatnio miałem okazję przetłumaczyć jeden z filmików włoskiego wideoblogera Daniele Doesn't Matter. We Włoszech jest on bardzo popularny. Jego kanał na youtube ma ponad 11 milionów wyświetleń. Stwierdziłem, że może jego postać przyjęłaby się też w Polsce i zaproponowałem zrobienie polskich napisów. Zgodził się. Efekty mojej pracy możecie oglądać na:

www.danielefunclub.blogspot.com

Jestem otwarty na wszelkie sugestie i propozycje pomocy przy portalu. Strona niedawno ruszyła, więc komentarze mile widziane. A jeśli film i tłumaczenie spodobały wam się, polubcie stronę. To mnie zmotywuje do dalszej pracy. Miłego oglądania. PS: Link do funclubu znajdziecie też po wyświetleniu filmu Daniele na youtube. Pod filmem są odnośniki do różnych stron i na samym dole znajdziecie "funclub polacco". Dowód na to, że jest oficjalny :)

Pozdrawiam

Krzysztof
Dobre, dobre :)
Koleś jest naprawdę świetny :)
Przypominam, że zachęcam do polubienia strony. Wtedy Daniele zobaczy, że ludzie w Polsce też chcą go oglądać i zgodzi się na kolejne tłumaczenia :)
Ze taki swietny, to bym nie powiedziala... Szymon Majewski lepszy.
http://szymon.tvn.pl/euro2012/euro-2012-zapraszamy-wlochow,44600,1.html

« 

Życie, praca, nauka