erasmus - dokumenty

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Słuchajcie wybieram się na Erasmusa do Włoch (tzn chciałabym się dostać) i muszę złożyc jak najszybciej dokumenty. Oprócz CV w dwóch wersjach językowych, muszę dostarczyc list motywacyjny i list rekomendujący od doktora z mojego wydziału na uczelni. I tu moje pytanko. Czy ktoś był na Erasmusie i wie jak napisać taki list rekomendujący? (Doktor powiedział żebym napisala a on mi podpisze). Baaaardzo prosze o pomoc :)
Iwona
Hej, ja byłam na erasmusie 2 lata temu i nas nikt nie "uszczęśliwił" rekomendacją, jedyne co mam to list polecający, który kiedyś otrzymała moja znajoma, chodziło wtedy o inny projekt, ale do erasmusa trochę podobny. Jeżeli nie znajdzie się nic lepszego, to mogę Ci go podesłać, wykasuje tylko jej dane osobowe. Powodzenia :)
Hej, dziękuję za odzwe z Twojej strony :) Jeśli chodzi o list motywacyjny to dostałam własnie 2 od znajomych, może coś sama fajnego wymyslę, ale kompletnie nie wiem jak napisać rekomendujący (trochę ciężko mi sama siebie zarekomendować:)) ale dziękuję Ci bardzo, miło że ktoś się zainteresował!:)
PS Nie dziękuję :)

»

Ogłoszenia