calkowicie sie z wami zgadzam, ze wloska telewizja jest beznadziejna.hehe nie trzeba nawet tutaj mieszkac, zeby sie o tym przekonac.wystarczy kilka dni i wszystko jasne jakie maja programy!!!
faktycznie mnostwo programach glupkowatych, rozrywkowych...a najbardziej co mnie rowala to Te kobiety, pol nagie, jakby mogly to pewnie by nago wystepowaly!!!zauwazyliscie, ze wkazdym programie tzn teleturnieju itd sa jakies kobiety pol nagie, z biustem hoho ...nie wiem juz nawet czy prawdziwy hehe!!!
jak dla mnie okropnosc(nie pisze tego dlatego, ze moze jestem zadrosna, uwazam po prostu, ze jest jakis umiar-ale jak widac we wloszech tego nie znaja)Gdzie by tam u nas takie kobiety wzieli. jak sa to przynajmniej ubrane, i tak powinno byc!!!od tych kobiet w telewizji wlochom sie poprzewracala i pewnie sami marza o takich idealnych kobietach dla siebie.ah szkoda gadac!!!
nasza telewizja moze jest zbyt seria i za duzo w niej polityki ale i tak jet o wiele lepsza i przynajmnije mozna sie czegos dowiedziec!!!
pokazujemy nawet wiadomosci zagraniczne tzn wiem, ze i tutaj pokazuja cos nie coz bo napomkniecie o jakims wydarzeniu za granica zajmuje im 30 sek a potem cisza i juz sienie wraca do tego!!!u nas jest inaczej i moglabym dac jeszcze wicej przykladow ale po co.kto widzial ich telewizje sam wie najlepiej!!!