Włosi

Temat przeniesiony do archwium.
Od jutra przez najbliższy tydzień będą w naszej szkole młodzi Włosi. Mógłby mi ktoś podrzucić kilka fajnych, młodzieżowych zwrotów, którymi możnaby zwrócić ich uwagę xD ???
Wersja romantyczna by zwrocic na siebie uwage: Mi chiedo come sarebbero i nostri figli"

Poniewaz potencjalny mlody Wloch moglby sie wystraszyc proponuje wersje bardziej bezposednia:
Che bel corpo! Sai cosa ti starebbe bene addosso? Me!

Po takim wyznaniu na pewno nie przejdzie obojetnie obok ciebie:)))))))
jak tylko zobaczysz wlocha krzycz: CIAO BELLO!!! pozniej to juz z gorki bedzie:) (:s)
U wielbiaja komplementy,chyba wiesz jak sie prawi komplementy? wazne jest by poczuli sie dobrze ,pochwal wiec bluze ,podkoszulek czy co tam bedzie mial na sobie, zapach wody kolonsk. lub dobrze obciete wlosy ,miej cielece oczy,oni to lubia i smiej sie tylko nie jak biedna Doda smiechem kozy po marihuanie ale na wesolo,rozluznij atmosfere,porozmawiaj z nimi o pilce noznej z tego miasta co pochodza ,oni to lubia i rozmawiaj o kuchni wloskiej...co lubia jesc.. Komplementem bedzie -come sei carino,come sei elegante,zalezy w jakim sa wieku
Przefarbuj sie na blond i zachowuj sie jak glupiutka blondynka. Na pewno im sie spodobasz;)
no i potem zastanawiamy sie skad we wloszech biora sie pewne stereotypy o polkach:))
i po co ten sarkazm? to będzie prawdziwa bitwa, kilku włochów i banda napalonych polek. ale to nie działa kto pierwszy ten lepszy, dla wszystkich wystarczy ;)
ale jesteście złośliwi...popieram to ciao bello..e basta!
wara od blondynek!:)
come butta? czyli jak leci
albo ficco (chyba tak sie pisze) - czyli cos super odjazdowego
smamma - spadaj
:)
Dzieki za wszelkie wskazówki... Dziś na lekcji gościłyśmy niestety same Włoszki. Przedstawiły się jako dziewczyny z okolic Mediolanu, przez co śmię wątpić czy aby na pewno Mediolan to światowa stolica mody... Może jutro pojawią się jacyś faceci, bo cała grupa jest u nas do soboty. Temat nadal aktualny... Jak powiedzieć Włoszce, że ma gustowną bluzkę i spytać gdzi kupiła?;)
no...spoko.i zapewne wszystko zrozumiesz ...

a po angielsku to wy nie mowicie? w koncu ponad polowa wlochow powyzej 6tego roku zycia posluguje sie przynajmniej 1 j.obcym:) a przynajmniej oni tak twierdza ...jak donosza media :D
Jezeli liczyc za jezyk obcy dialekt danego regionu to tak ;-)
???
i co z tego, ze zapytasz gdzie kupila bluzke skoro i tak odpowiedzi nie zrozumiesz? poza tym nie badz zlosliwa. myslalas, ze Wloszki z Mediolanu beda paradowac w szpilkach i kieckach? tym bardziej uczennice... :)
Dobra, może nie w szpilkach i kieckach... Chodzi mi o to, że wyglądały tak nieschludnie...zwłaszcza jedna...miała takie tanie dresy i tłuste Włosy... Reprezentatywna napewno nie była:P
Agusia masz jakieś namiary na te Włoszki..Mam nadzieję że są pełnoletnie!;)
To skąd one wypadły ....from Urban jungle!
Zaczyna się robić nie smacznie.. :(
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę