A.C. Milan w Mediolanie

Temat przeniesiony do archwium.
czesc,

prawdopodobnie jakis czas bede w mediolanie.
baaaaardzo bym chciala isc na mecz A.C. Milan. czy ktos moze cos wie gdzie i jak mozna sie dowiedziec kiedy graja.
...no i czy ktos moze wie, czy mecze ligowe we loszech sa mniej niebezpieczne niz w Polsce. przyznam, ze boje sie chodzic na mecze w polsce, ...ale jakos w mediolanie nie bark mi odwagi.
...a moze ktos by sie wybral ze mna?? od jutra jestem w mediolanie. w razie gdyby byli jacys chetni to piszcie na maila: [email]

pozdrawiam
Wszystkie info o Mistrzach Europy znajdziesz na www.acmilan.com
Liga zaczyna sie dopiero 26 sierpnia ale wczesniej beda organizowane mecze towarzyskie. Na stadion mozesz isc bez problemow, bylem w Mediolanie pare razy na stadionie i nie ma w ogole porownania z tym co sie dzieje w Polsce. Ja niestety jestem w Rzymie, i na razie nie wybieram sie do Mediolanu. Pozdrawiam
Rzymianinie ...;) Nie wiem czy jestem dobrze poinformowana ale 22 lipca jest chyba 80 istnienia AS ROMY...wiesz może czy będzie coś organizowane z tej okazji ?
22 lipca...eheheh mam inne skojarzenia;)
ale ta data 26 sierpnia jest pewna??
jezeli tak to ja sie wybieram. idzie ktos ze mna??
pozdrawiam ...juz z milano:)
26 sierpnia zaczyna sie liga wloska, ale jeszcze nie wiadomo z kim Milan bedzie gral i czy Milan bedzie gral u siebie na San Siro cze na wyjezdzie. Losowanie odbedzie sie chyba gdzies pod koniec lipca. Nastepna kolejka Serie A bedzie dopiero najprawdopodobniej w drugiej polowie wrzesnia, bo wczesniej beda sie odbywac mecze kwalifikacyjne do Euro 2008, w tym mecz rewanzowy z zabojadami.
do Ciliegia: nie wiem czy bedzie cos organizowane z okazji 80 lat Romy. A poza tym 22 to bede sie opalal na plazy w Montpellier: nareszczie wakacje !!! :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia