chce miec polska telewizje!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo bym chciala miec polskie tv. Chociazby tvn lub polsat. Napewno mozna to jakos sciagac przez internet ale nie mam pojecia jak. Mam nadzieje ze jakis wielbiciel naszych programow mi pomoze. pozdrawiam!!!!
czesc ja mam wszystkie polskie programy polsat,tvn,tvp1,tvp2 i wiele wiele innych:)...kupilam w polsce dekoder polsatu,tam oplacam abonament..dekoder dziala tutaj bez problemu..fantastyczna sprawa
a czy ktos wie czy mozna kupic dekoder we Wloszech, a tylko karte przywiezc z Polski???
Witam.Obecnie jest edukacyjnie osiagalny za darmo polszmat syfrowy caly pakiet,syfra+ pare kanalow.Za mala oplata ,powiedzmy 60 e na pol roku pelne pakiety c+ i polszmat + fikolki xxx,wymagane polaczenie z internetem,karta sat w kompie (50 euro),antena oczywiscie (80 cm styka) jak ktos wie co i jak. Ja mam full tv z polski,francji,hiszpani i pare tam innych platform ,ale i tak nic nie ma w tej tv :/
Melange ,co to znaczy polszmat?syfra?po polsku nie umiesz pisac ?melanzowales cala noc?czy to zwykle lekcewazenie piekna naszego jezyka?zreszta cala informacja jest nie precyzyjna.Mozesz to uprzejmie skorygowac?bez melanzowego slangu?
Obydwie polskie platformy cyfrowe w pelnym pakiecie mozna miec za 60 euro na pol roku,posiadajac polaczenie internetowe i karte satelitarna na pc,lub dekoder z seansonem,lub sama platforme sloneczka zadarmo. KRADZIEZ SYGNALU TELEWIZJI KODOWANEJ JEST PRZESTEPSTWEM! Podalem tylko informacje ze edukacyjnie mozna takie cos wykonac.Pozdrawiam
Ponawiam pytanie
czy ktos wie, probowal itp przywiezc karte z Polski np. Cyfry +, a korzystac z dekoderu zakupionego we Wloszech??
Sprobuj tutaj http://www.totaltv.biz/?category=4 tutaj powinnas znalezc tvpolonia i polsat2, a na stronie ITVP telewizja internetowa sa polskie programy ,panorama na zywo i glownie powtorki z 1,2 3
Ja mam "sky" wloska kablowke. Niestety z polskich programow mam tylko TV POLONIA, TV BIZNES, PLUS, TELE 5, POLONIA 1, TV KULTURA, 4FUNTV, jest jeszcze wiele wiele innych ale jak probuje wlaczyc napisane jest ze nie ma sygnalu wiec nie pisze tych innych :-)
Moja siostra kupila Cyfre+ w Polsce i spokojnie odbiera sobie telewizje w Niemczech.
Mi ten wybor tez jakos bardziej odpowiada, bowiem wole TVN anizeli Polsat, ale to juz zalezy do indywidualnych upodoban.
Niestety tego typu rzecz nie jest legalna, bowiem te programy nie maja koncesji na nadawanie strumienia poza granicami Polski (uff te fachowe slownictwo, mam nadzieje ze nie pokrecilam niczego :) )
Jednak to dziala i wiem, iz ludzie tak robia. (moi znajomi w Rzymie tez maja Cyfre+)
Ja tez bardzo bym chciala, jednak mamy Sky a dwa dekodery to po prostu zbytek, nie mamy niestety na to czasu, a szkoda...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Ogłoszenia

»

Kultura i obyczaje

Zostaw uwagę