pośmiejmy się! włosi na wesoło

Temat przeniesiony do archwium.
prawdziwa historia!!!
raz jeden włoch zapytał się jednego ukraińca:

- a ukrainki są tak samo w ciąży 9 miesięcy jak włoszki? :)))))))
HAHAHAHA

(ukrainiec odpowiedział:
- ukrainki są w ciąży 10 miesięcy z dziewczynką i 12 z chłopczykiem:))))))

Znacie podobne historie? Zdażyło się wam coś zabawnego we włoszech?

pośmiejmy się!!!
dobre hehe
dobrze, że Ukrainiec wykazał sie poczuciem humoru :) bo niektórzy są bardzo ograniczeni ;p
naszczęście ja trafilam na bardziej rozgarnietych wlochow.
ale co generalnie zauwazylam, to że europa zach o polakach czy wlasnie ukraincach ma marne pojecie zanim nas nie poznaja
a jesli chodzi o smieszna historie: moja kolezanke zapytal rumun, czy w polsce mamy jakies lotnisko? ;p na co kolezanka zapytala "a co to jest lotnisko" ;p
Fajne, koleżanka też miała poczucie humoru :)))
A to?
właściciel mieszkania do moich znajomych, którzy od niego wynajmowali mieszkanie (Padwa)
- bo ja to z moja pensja 2000 euro we włoszach jestem biedakiem, ale za tą pensję to w takiej warszawie mógłbym sobie mieszkanie kupić!!! HAHAHAHA
dobre...dobre... ale mi sie zdazaly takie sytuacje ze sie wlosi pytali czy polska ma morze?a lepsi to byli tacy ze sie pytali skad jestem z polski odp. najprosciej kolo granicy niemieckiej a on na to "a no tak..tak.. to na polnocy prawda?" :) z gografi sa fatalni
to prawda ze z geografi sa fatalni...ja znam takich Wlochow, ktorzy mieli problemy ze znalezieniem Polski na mapie....tylko nie wiem czy mam sie smiac, czy plakac...
Olać ich. Szukaj sobie madrzejszych znajomych.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia