ty zawsze chcesz byc najlepsza

Temat przeniesiony do archwium.
Ty zawsze chcesz byc najlepsza we wszystkim..uslyszalam za moimi plecami w pracy moja kolezanke(wloszke)...I tak sie zaczela moja klotnia z nia o to ze w pracy jestem na wszystkich oddzialach,ze wszystkiego w mik sie ucze,ze kierownik mnie polubil itp.itd....bla bla bla I tak wlasnie sie zastanawiam co w tym zlego kiedy czlowiek jest ambitny pelen ochoty do pracy, ludzie wszystko by zrobili aby mu przeszkodzic..Mieszkam we Wloszech od 8 lat i pracujE,jestem ladna i zdolna dziewczyna,mam mature oraz dyplom w moim zawodzie(krawiec)pewnego dnia chcialabym byc tutaj kims..staram sie ze wszystkich sil ale to chyba BARDZO przeszkadza moim wloskim kolezanka.Powiedzcie co mam zrobic????Nie chce zrezygnowac z moich snow....ciao ania
>>>>staram sie ze wszystkich sil ale to chyba BARDZO przeszkadza moim wloskim kolezanka.Powiedzcie co mam zrobic????Nie chce zrezygnowac z moich snow
SORY!ale chyba zle to odebrales.Zrobilo mi sie przykro z tego powodu.Pare lat jak nie pisze po polsku ale nie myslalam ze wyjde na idiotke ...Ja chcialam tylko porozmawiac z kims na ten temat,ale najwidoczniej mylilam sie.Szkoda ze tak mnie tak dziwnie oceniles,ja jestem fajna dziewczyna.
najwazniejsze to dobre samopoczucie :-)
wiesz nikt nie napisal ci ze wyszlas na idiotke, wielu tutaj nie mieszka od wielu lat badz nigdy w Polsce, jezyka ojczystego sie nie zapomina, ale faktem jest ze mozna sie tylko pogorszyc w mowieniu, Ja np. z Polskim nie mam wogole kontaktu powiedzmy ze tylko z mama przez telefon, ale wiesz... calm down!:)
Ktorego ostatnio mi brak...Wiesz, jak czlowiek jest sam daleko od domu, w pewnych sytuacjach jest mu ciezko sie odnalesc...
Przepraszam, ale ja nie krytykuję cię za to, jak piszesz(całkiem przecież normalnie), ale wybacz, jeżeli nie jesteś piętnastolatką, to zdanie mówiące o tym, że koleżanki się z ciebie śmieją i przez to obawiasz się, że będziesz musiała zrezygnować ze swoich snów i w ogóle nie wiesz, co robić......jak to niby miałem odebrać?
a jaka ja jestem fajna dziewczyna :)))))))))))

Serdeczności
Marzenka
Mniejsza z tym, widzę, że jesteś naprawdę smutna, przepraszam.:)
nie ja polskiego nie zapomnialam tylko moze napisalam to co mi sie przydazylo w sposob nie zrozumialy.
Tyś mjoł dychać mje sie zdo.
Ady dychom i borszcz jim.:)))
Jestem troche zdolowana to prawda,bo od tygodnia jestem na chorobowym...w kazdym badz razie zwalniam sie w przyszlym tygodniu wiec nie beda mialy ze mna problemu.
To dychej, jo tysz musza cos zjisc. Nie byda Ci juz rompoć. Dobrej nocy Gieniu. P
Pierona...dobrej nocy.
A, jaka ja jestem fajna.....a nie, ja nie.:))
A jo! Jeeezyna jo je tako szwarno, ze niech mje mantel zgore jak nie godom prowda!!
Oj, prowda, prowda, naserumater.:)
ze co?, tak latwo sie poddajesz? wiesz, jak bedziesz za kazdym razem, w kazdej pracy przejmowac sie kazdym zazdrosnikiem to w zyciu do niczego nie dojdziesz dziewczyno!
..."Jak mieszkalam w Polsce to mialam inne sprawy na glowie np.nauka i kolezanki..."za bardzo rozmyslasz o kolezankach,widze.To sa twoje slowa zinnego postu .Chwali sie ,ze jestes ambitna ale skoncentruj sie na sobie ,nie na innych.Zachowuj sie naturalnie,masz wiele pozytywow.Zmiana miejsca pracy dobrze ci zrobi,odprezysz sie ,wyscig szczurow nikomu nie poprawia samopoczucia,
annaluca 6 Mar 2008, 19:40 Powiedzcie co mam zrobic????Nie chce zrezygnowac z moich snow....ciao ania

Lej na nich :)
Temat przeniesiony do archwium.