w jaki sposob "wasi wlosi" was podrywali?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |
Gdzie się poznaliście,w jakich okolicznościach?Czy to on zrobił ten pierwszy krok, czy może wy dałyście mu jakiś mały znak?Jak to się potoczyło u was?Jak pamiętacie pierwsze spotkanie?Jak sie zachowywałyście-czy byłyscie oniesmielone?Pytam z ciekawości a i również by trochę wiedzieć na ten temacik.:) pozdrawiam.
Ło jejku. Toż to było wałkowane setki razy.
Powałkujmy jeszcze raz ;)
"by trochę wiedzieć na ten temacik."- Wystarczy poszperac w wyszukiwarce. Po co zaśmiecać forum wątpliwą powtórką z rozrywki.
Jesli chcesz cos dodać od siebie, to dopisz sie do wątku o podobnej tematyce, nie zakladasz nowy bzdetny wątek.
poznalismy sie na stacji Termini, gdy przechodzilam przez ulice, on - typowy Wloch - opalony, okulary przeciwsloneczne, niski i po 40-stce - widzac podlotka nie swojej narodowosci zawolal "ciao bella!". ja, oniesmielona, odwrocilam sie i momentalnie zakochalam w jego barytonie, niedogolonej brodzie i wulgarnym spojrzeniu. Rzucil "i tuoi occhi sono bellissmi!". Po tym komplemencie, bylam juz jego. W ciagu 30 sekund zdazyl mnie zaprosic na kawe, do kina, na kolacje i zaproponowac malzenstwo. Oczywiscie, nie odmowilam mu niczego. Nie moglabym przeciez! Ja, biedna, glupia slowianka, ktora przyjechala do Wloch, aby znalezc szczescie w ramionach przystojnego i bogatego Wlocha.
nie znam jeszcze dobrze życia ale to chyba żarty...:D
miłego dnia a tutti!:)
Piękna i wzruszająca historia, podobnie było z moim ukochanym amore
rzeczywiście, az łezkę uroniłam...pech! ja jeszcze tak romantycznej przygody na Termini nie przeżyłam:-((
;-P
i o takie historie mi chodzilo .Szczerze powiem ze chyba ja nie dalabym sie tak zlapac.mialas odwage :) gratuluje
jest czego gratulować;-DD
agatkaf mnie na Termini też nic takiego nie spotkało...może za mało słowiańsko wygladamy ;D
"i tuoi occhi sono bellissmi!" to i kazdy Arab,Murzyn ,Marocchino ,Tunesino.Albanese e tutti Slavi jest/są w stanie wykrztusic ten psudo komplement,wyswiechtany najbardziej na swiecie do zupelnie nieznanej dziewczyny/kobiety na ulicy ,doslownie mijajac ją.. nie liczac nawet na jedno male spojrzenie..
a mnie na Termini caly tabun samow dopadl, wszyscy byli cholernie przystojni, no jeden przystojniejszy od drugiego, nie wiedzialam na ktorego sie zdecydowac, najpierw rzucalismy moneta, potem zmienilam zdanie i ciagnelismy zapalki, kiedy znowu cos mi sie odwizialo zaproponowalam metode bialych i czarnych kul, takim o to sposobem wybralam tego jedynego, obecnie jestesmy szczesliwym malzenstwem :D naprawde wierzcie mi albo nie, ale takie historie sie zdarzaja :D
mialo byc- tabun samcow
szkoda, że wróżki nei było w okolicy..by ci przepowiedziała, z którym to czeka cie świetlana przyszłość!
Oh, mulino, rozumiem Cie bardzo dobrze ;)

Ekhm, to byla ironia (do tych co nie zrozumieli)

Polecam Termini wszystkim spragnionym milosci ;)
no, szkoda, szkoda, wielka szkoda, ale jak widac poradzilam sobie bez niej ..
ale z mojej strony to byla najprawdziwsza prawda :D
a to teraz rozumiem dlaczego nowy wlasciciel Alitali zdecydowal ze glownym centrum lotniczym nie bedzie juz Malpensa a Termini :D
hahaha, bo life is now tylko i wylacznie na Termini ;))
troche rasistowsko zabrzmiala ta wypowiedz... w czym gorszy jest "Arab, Murzyn, Marocchino, Tunesino, Albanese e tutti Slavi" od wloskich amantow...
a kto napisal, ze "wloski amant" jest gorszy?wcale nie gorszy od extracomunitari..wrecz taki sam,bo wciskaja dziewczynom te same frazy..wyraznie napiaslam..lecz co gorsze wloski amnat nie chce sie podciagnac ,dorownac stardantom europejskim czyli rozpoczać ineligentna partnerska rozmowe
ok ok:) po prostu tak mi zabrzmialo.
i nie,ze wloski amant gorszy, tyle,ze Arab ecc bylby gorszy (poprzedni post).
Kurcze, na stacji Termini odbywaja sie targi niewolników? Piszcie dokladnie w jakie dni i o ktorej godzinie. Musze sie tam wybrać. Może wybiore jakiegoś jurnego byczka dla siebie :D
O kurcze! Mialam napisać "ciacho".
wymienilam te nacje co usiluja "wloskich amantow"/gallo italiano/ nasladowac..he he..i tak wyszlo,poza tym te nacje to ich tam
'jak mrowków"..:D ogonic sie od nich nie mozna,a szczegolnie na zaczepki narazone sa blondynki
wez pod uwage,ze tez jestes z nacji, ktorej we wloszech "jak mrowkow". Procent obcokrajowcow w Rzymie: Rumuni 20, Filipinczycy 9, POLACY 4, potem Albaczycy, Peruwianczycy 3,6.
"Ogonic sie od nich nie mozna", powiedzialabym,ze tak samo jak od Wlochow. I podtrzymuje, ze ujmujesz innym nacjom (ktore wymienilas). Wez pod uwage,ze ktos inny moze ci powiedziec, ze "ogonic sie nie mozna od Polek w dyskotekach czy Polakow na Termini". To samo.
LOL
eh ze mną to było całkiem inaczej...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia