Rimini

Temat przeniesiony do archwium.
hej! chciałabym aby ktoś udzielił mi informacji na temat imprez w Rimini. jakie dyskoteki moglibyście mi polecić? gdzie jest najlepiej? chciałabym dowiedzieć się także czegoś więcej o tym miejscu. czy warto tam w ogóle jechać. z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam.
Ja slyszalam o Coconut. Ponoc najbardziej znana disco w Rimini. Moja znajoma zawarla tam nawet ciekawe znajomosci:)) Ale osobiscie nigdy tam nie bylam.
a ja poleciłabym Altromondo,byłam tam co prawda dawno, ale było super. Podobno największa dyskoteka we włoszech, i nie wiem jak teraz, ale jak ja tam byłam, to co tydzień występował Gigi d'agostino:) Możesz wejsć zresztą na ich stronę.
A Rimini jak najbardziej polecam, wakacje będą niezapomniane;)
To moja opinia;)
Pozdrawiam
napisz na moje [gg] mieszkam w rimini od 9 lat
blow up - maly i strasznie duzo napalonych wlochow. Duzy scisk wiec kazdy o kazdego sie opiera. Ale mimo to mozna sie dobrze bawic :)

carnaby - 3 poziomy, wiec kazdy znajdzie gatunek muzyczny dla siebie :)
na samej gorze sa konkursy 'karaoke' (na poczatku by rozkrecic impreze) polecam

altromondo - chyba najlepsze. jedna duza sala... i 1 kameralna (z tego co pamietam)
muzyka swietna, lasery, piana, drinki rewelacyjne.

Ale najbardziej polecam udac sie poza rimini. Ok 30-40 min drogi.
Klub "Baia Imperiale". Wstep kosztuje 25 Euro, ale wierzcie mi, wart jest swojej ceny. Z 5 parkietow...duuuuzych. Na kazdym bar. Na zewnatrz basen, fontanny..
No i gwiazdy: Bob Sinclar, Gigi d`Agostino.
Ale ostrzegam, po powrocie do Polski nasze kluby wam sie nie beda podobaly :P
ehhh zgadzam sie z poprzedniczka:) Baia Imperiale jest najlepsza!!!!:)) I tak przepiekna jak w bajce. A jesli juz Rimini to moja ulubiona disco to bylo Carnaby ( spedzilam 3 mc w Rimini 2 lata temu) wiec cos wiem;) :) Co do altromondo to nie polecam, same dzieciaki, tak od 16-22. W sumie zalezy w jakim Ty jestes wieku, ja nie lubie sie czuc" staro" na disco, uwielbiam tanczyc, ale jak sie kreca wokol mnie napaleni wlosi w wieku 17-20 lat to mam dosc.A polecam takze Coconuts, choc jest taka normalna, zwykla ale fajna atmosfera. Acha no i Prince!:)
Ja jestem z Rimini i spotkalem w Coconut.....MOJA ZONEEEEEEE!!! Ladny, ale tylko w lecie, oczywiscie.
ja mieszkam w Cesenie,ale w Rimini nie czuje sie zbyt pewnie
Zgadzam się z polacca ragazza. Kluby w Rimini są dużo lepsze niż te w Polsce i po Rimini polskie kluby raczej nie robią wrażenia. Ale każdy medal ma dwie strony. Jeśli byliście na Ibizie, to kluby w Rimini nie zrobią na was żadnego wrażenia. Rimini jest dużo lepsze niż polskie kluby. Ale w porównaniu do Ibizy, Cypru, Teneryfy, Mykonos czy Majorki to Rimini to straszna nędza.
A czy warto pojechać? Chyba tak, choćby po to, żeby sobie wyrobić własne zdanie. Nie wiem, które kluby są najlepsze bo każdemu podoba się co innego, ale najbardziej znane są Altavista, Carnaby, Embassy i Paradiso. Altro Mondo też, ale wydaje mi się że to już Riccione, a nie Rimini.
Altro Mondo jest w Miramare, to sznacie jesce w Rimini, przy granica z Riccione.
Paradiso dla mnie najlepsze, nie dla za młodzi ludgi.
Własnie wróciłam ze wspaniałych wakacji w Rimini, było cudownie. Dyskoteki pierwsza klasa!Kazda dziewczyna jest tam oblegana wiec jesli ktos tego nie lubi to niech lepiej odpusci sobie dyskoteki;p bo to nieodłączny element kazdej imprezy..dla mnie numer 1 to Carnaby..3 poziomy poziom 1 to czarna muzyka, inna niz w Polsce cieżej sie do niej tanćzy, poziom 2 do techno..electro hous, trance polecam polecam, poziom 3 to lata 80,90 ale zabawa tam jest swietna do godziny okolo 00.00 jest karaoke, poźniej normalna zabawa...najwiecej przystojniakow tam jest;p w wieku od 19 do 23,24.Świetna atmosfera, na wejsciu kazdy dostaje darmowego drinka..obsługa swietna, kelnerzy przystojni i niesamowicie mili szczegolnie dla Polek..co poniektorzy potrafia powiedziec z 10 słow po polsku hihi.. tak wiec polecam, ja za rok tam wracam ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka