kochani pomocy...dzis dowiedzialam sie ze pewnien pan italiano wpada do mnie w srode i zostaje tu caly tydzien!jestem kompletnie nie przygotowana poniewaz poinformowal mnie o tym dzis.mieszkam w wojewodztwie slaskim i musze po niego jechac az na lotnisko do warszawy!nie wiem jak ta wizyta bedzie wygladala wiem tylko ze bede musiala mu tu zapewnic jakas rozrywke bo co on tu bedzie robil zanudzi sie chyba na smierc.w moim miescie raczej nie ma nic ciekawego.do kina go nie zabiore bo i tak z filmu nic nie zrozumie a do pubow codziennie chodzic to chyba tez zadna rozrywka.moze wy macie jakis pomysl bo mnie nic nie przychodzi do glowy:(
Rozumiem,ze ten pan to Twoj facet? jezeli przyjezdza do Ciebie,zeby byc z Toba to bez obaw.Powinno mu wystarczyc,ze bedziecie razem i niewane gdzie.A co do rozrywek to znasz jego gust,upodobania?
no raczej jej facet, dziewczyna tlumaczyla tu jego smsy ;)
ubierz sie elegancko, wynajmij jaka limuzyne na lotnisko, przygootuj butelke szampana, kawior i godnie witaj goscia :D
lujs
30 lis 2008
ciao io sono italiano, fidanzato anchio nella tua stessa regione.. quello che mi piace in Polonia è sicuramente la montagna..e un giro a KRAKOW devi farlo, e, se posso darti un consiglio non portare il tuo ragazzo in ristoranti italiani fagli assaggiare la buonissima cucina tipica della Polonia...
prawie robi różnicę
30 lis 2008
Ed io consiglierei qualcosa di forte: un bel pranzo, poi Auschwitz e alla fine qualche chilometro in machina su una strada buccata.
Cosi almeno vederai se il suo stomaco e' resistente.
lujs
30 lis 2008
perchè torturarlo subito? sarebbe un trauma:::: meglio essere preparati per queste cose!!!