rozrywkowe wieczory w TV

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, tak z innej beczki trochę :) Bo coś zuważyłam w tej naszej włoskiej Tv i chciałabym się tym z wami podzielić, otóż...
... bo nie wiem czy zauważyliście ale większość programów po 20.00 pokazywanych w TV i prowadzone jest przez kobiety, które są blondynkami...
też to zauważyliście? :))
np. Na Canale 5:
"Amici" - blondynka Maria
"GF" - blondynka Alle
"Striscia la Notizia" - blondynka Michelle
Na ITALIA 1:
"Le Iene show" - blondynka

- na inne kanały nie patrzę bo nie mam nic ciekawego... :D

hmm czy kogoś pominęłam...
i jak myślicie, która z nich "najbliższa publiczności wyglądem i charakterem" ?
Podobno w tv blond wlosy lepiej wychodza. Nalezy o to zapytac profesjonistow, ale z takim wyjasnieniem kiedys sie spotkalam. Mozna zawsze przerzucic na La7, gdzie jest Ilaria D'Amico: chyba ze juz urodzila.
oczywiście nie mam nic do koloru blond -
sama do pewnego czasu bywałam blondynką :)
no ale jeżeli chodzi o prezenterki to byle nie były zbyt blade i nie miały zbyt krwistej szminiki dobranej, bo wyglądają jak straszydła - nawet moja połówka się ostatnio przestraszyła Alle z GF, jak ją zobaczył...
poza tym może byc OK :))
zapewne WLASCICIEL TV lubi blondynki..tam zadna nie dostanie zgody na wystep bez jego wiedzy i osobistego tête-à-tête i kolacji ze sniadaniem:D
hehe to może się przefarbuję znów i dostanę role w TV wieczornyym :)

a i przypomniałam sobie jeszcze ze rai-uno i słynne SanRemo - prowadziła Antonella - tez blondynka, i na rai-due teraz jest ta "wyspa" i też blondynka - szkoda tylko że brak jej piątej klepki -( no ale to akurat moje zdanie, po tym jak widziałam urywki wielkiego show, jak ludzie mało kalekami nie zostali, nie docierając na wyspę...)

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa