zero tituli-Inter Mediolan

Temat przeniesiony do archwium.
Czy wie może ktoś co znaczy nazwa "zero tituli"?
moze titoli .... podaj wiekszym kontekscie zdaniowym
heheeh....ostanie zdanie wyjasnia ze w Itali Inter jest Mistrzem a w rozgrywkach europejskich czyli Lidze Mistrzow nie zdobyl zadnego tytulu raz sie dostali z trudem do polfinalow..chyba w 1972..zero tytulow~!
malgonia ogladalas dzis mecz? :D..Inter doszedl do finalu Ligi Mistrzow , zagrają z Bayernem Monachium w finale, który odbędzie się 22 maja w Madrycie... Inter od 38 lat czeka na Puchar Europy..Mam super maskote Interu jamnika pluszowego grantowo czarnego, wielkosci naturalnego jamnika :D..i dwa zywe petajce sie pomiedzy nogami:D
to co Malgonia ogladasz jutro mecz?..podobno ten ostani o campionato byl ustawiony..Inter jakoby za gladko wygral z Lazio http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/serie-a/2[tel]/lazio-inter-02_sto2311748/story.shtml
nie,po prostu Inter zbiera wszystko...Kurde jak jeszcze wygra Lige mistrzow to ja nie wiem..co sie stalo z moim AC MILANEM?????bo ja jestem za ac milanen,o inter sie pytalam,bo chyba kazdy Wloch,ktorego spotkalam w zyciu jest za nim i teraz sie ciesza :-/,a niech im bedzie!!!!
kurcze 70 min i 2:0 dla Interu!
..po 45 latach Puchar Mistrzow!!!!!
wygrali!!!!!a niech im będzie,bramki były favolose!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa