Matura 2008!Pilna sprawa!!

Temat przeniesiony do archwium.
ciao tutti!

"Swoją" mature zdawałem 4 lata temu.W tym roku w maju zdaje mature dodatkową z włoskiego na poziomnie rozszerzonym ustną i pisemną. W mojej szkole będę sam a na ustny wysłali mnie do innego miasta.Pisemną pisze dokładnie 8.05 o godz 14.Z tego co wiem "normalne" matury z włoskiego sa pod koniec maja.Mam pytanie do ludzi, którzy są lub byli w podobnej sytuacji-Jak oceniacie stopien trudności?Mi powiedziano ze w ten mojej maturze pisemniej bedzie rownież stopien postawowy, ze to zupełnie "inna" matura od tej co zdają maturzyści kończacy szkoły średnie.APEL DO LUDZI ZDAJĄCYCH Z WOJ.ŚLĄSKIEGO-kiedy i w jakich miastach zdajecie??
Sprostowanie mature zdawałem nie 4 a trzy lata temu w 2005:):)Czyli pierwszą nową maturę:):)
pomimo że nie jestem ze Śląska, chcę powiedzieć, że też zdaję z włoskiego i też ósmego maja, tak więc zdajemy w tym samym terminie o 14. A jaki jest poziom trudności to dopiero się okaże, bo jeszcze nie zdawałem ;p

PS. Może przy okazji ktoś powie mi w jakich miastach zdaje się w Wielkopolsce? Z góry dzięki ;)

A co do Ciebie AdammK, będzie dobrze, bo przecież musi :P

In bocca al lupo! :D
stopień trudności... hmmm... sam oceń - tu są zestawy "maj 2007"
ja pisałam wtedy podstawową i była spoko, jedno zadanie tylko wydało mi się przegięciem ze strony autorów testu.

http://maturzysta.wp.pl/kat,50722,wid,8853809,wiadomosc.html?ticaid=15790

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia