fajna ksiegarnia

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Nie wiem czy znacie czy nie ale podaje adres internetowy do ksiegarni jezyka wloskiego: www.italicus.com.pl
Ogromny wybor ksiazek.. ja zamowilam wlasnie jedna.. zobaczymy:)
Rzeczywiście świetny adres dałaś....ale ceny są też ciekawe...:))) Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich!!!!
Ksiegarnia jest ekstra!!!! dzieki za link !!! polecam wszystkim!!
i maja wszystko czego dusza zapragnie, a jak nie maja to sciagaja na specjalne zyczenie z wloch...
sa cudowni mi wlasnie sciagneli kilka ksiazeczek... jestem szalenie zadowowlona i ile kasy u nich zostawilam... a to jeszcze nie koniec :)
polecam Wam goraco
pocztą Ci to prześlą?
ale fajnaaaaaaa!
ale im zrobilismy bezplatna reklame;))))
Ksiazke zamowilam wczoraj ale do tej pory zero odzewu. Mam nadzieje, ze w poniedzialek do mnie zadzwonia i pod koniec tygodnia juz ja bede miala:)
spokojnie przesla;).....jesli ktos jest z krakowa to oze sobie nawet sam podjechac...na grzegórzeckiej....., pozdrawiam.
na grzegórzeckiej pod którym? to jest bardzo długa ulica.
Teraz to juz chyba na Bronowickiej. Na Grzegórzeckiej mieli być tylko do końca roku
doszla dzisiaj;)
Ciesze sie;)) Jak znowu bede miala troche kasy to cos sobie znowu zamowie ciekawego. Wierzbotopiczek, duzo tam kupilas ksiazek mowilas, polecasz cos fajnego???
Pozdrawiam:)
Drodzy, czy ktos z Was orientuje sie gdzie moge kupic ksiazke/album o polskich malarzach/artystach napisana w jezyku wloskim?
Chce kupić sobie słownik z "prawdziwego zdarzenia"jakis porządny,duży.Możecie mi doradzić jakiś?
Zastanawiam się też czy naprawde oplaca się wybrać akurat w tej ksiegarni...wychodzi tak samo jak w normalnej ksiegarni a na dodatek tu trzeba zaplacic za koszt przysylki...
tak, poczta... i sa bardzo solidni
w sumie sporo u nich juz zamawialam, zamawialam Sussane Tamaro i teraz sciagali mi Beppe Severgnini'ego. Maja tez fajny niby to przewodnik, w jez wloskim, oczywiscie :) opisany region po regionie.
czesc!!!!

Polecam sownik Zingarelli!!!jest rewelacyjny, jest to na pewno słownik z prawdziwego zdzarzenia, i obecnie najlepszy na rynku, jest to dizionario Italiano - Italiano....podane frazy, sa typowo wloskie...., bo zdarza sie w niektórych słownikach...., ze podanesa frazy, przetłumaczone.., nie brzmiące po wlosku...mam nadzieje ze sie rozumiemy;)
jestem bardzo zadowolona...!;], mysle ze jesli chodzi o cene, to roznica jest ogromna, no chyba, ze mas zjakas ksiegarnie, gdzie jest w miare tanio...ja kupiłam za az POLOWe ceny, z tym ze jako studentka miałam znizke `10%...
P.S. tak przeniesli sie z grzegórzeckiej....;-)

pozdrawiam
hej dziewczyny, ile czekałyscie na dostawę ksiązek????, saluti
ja zamowilam w czwartek a dostalam chyba we wtorek w tym tygodniu:)
dzięki;), ja zamówiłam dzisiaj rano i na poniedziałek raczej juz chyba nie dostanę w takim razie...upsss..,
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia