Włski samemu w domu... a może matura?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Włoskiego uczę się od 1,5 roku po 1,5 h w tygodniu. Uczę się z książki ,,Oui Italia 1". Jesteśmy w połowie książki. Chciałabym poszerzać swoją wiedzę z leksyki i gramatyki. Znacie jakieś ciekawe kasety audio i video ? Lubię pożądek w książkach ale także jakąś ciekawą oprawę, ponieważ jestem wzrokowcem.
A może jesli dobrze bym sobie radziła, to zdałabym maturę podstawową z włoskiego? I w tym przypadku jakie podręczniki byłyby najlepsze?

Co mi polecacie??? :)

Pozdrawiam
http://www.wloski.ang.pl/Szukam_ciekawych_ksiazek_do_samodzielnej_nauki_9249.html

Znaleziono w tematach forum:

jakie podręczniki do samodzielnej nauki?

na kurs nie mam szans z przyziemnych powodów - kasy nie ma. będę uczyć się sama i wiem, że dam radę. tylko że muszę zacząć od dobrych podręczników, a ...
www.wloski.ang.pl/jakie_podreczniki_do_samodzielnej_nauki_6644.html - 11 Gru 2005

Czy są podręczniki do ceryfikatów?

Czy moglby mi ktos powiedziec czy sa jakies podreczniki do wloskiego przygotowujace do zdania egzaminow Celi luib Cils, tak jak to jest w przypadku je ...
www.wloski.ang.pl/Czy_sa_podreczniki_do_ceryfikatow_4771.html - 3 Paź 2005

Dobre podręczniki

Polecam książki z których się uczyłam do egzaminów CELI wydawnictwo GUERRA, adres www.guerra-edizioni.com oraz Centro di Formazione In.It Associazi ...
www.wloski.ang.pl/Dobre_podreczniki_2399.html - 14 Maj 2005

studium szkoła językowa podręczniki egzamin

czesc co myślicie o studium językowym w linwiście www.lingwista.pl Ile płaci sie za semestr jak przebiega nauka- zaocznie wieczorowo czy dziennie?? Cz ...
www.wloski.ang.pl/studium_szkola_jezykowa_podreczniki_egzamin_245.html - 9 Lis 2004

czesc co myślicie o studium językowym w linwiście www.lingwista.pl Ile płaci sie za semestr jak przebiega nauka- zaocznie wieczorowo czy dziennie?? Cz ...
www.wloski.ang.pl/studium_szkola_jezykowa_podreczniki_egzamin_244.html - 9 Lis 2004

www.wloski.ang.pl/studium_szkola_jezykowa_podreczniki_egzamin_242.html - 9 Lis 2004

podręczniki PONS

co sadzicie o kursach PONS'a? zaczynam nauke i tak sobie mysle, ze moze podstaw bede sie uczyc z tych kursow? warto?? ...
www.wloski.ang.pl/podreczniki_PONS_79.html - 3 Sie 2004

« 

Pomoc językowa