nauka języka

Temat przeniesiony do archwium.
POMOCY
Błagam pomóżcie! Czy dam radę sama nauczyć się włoskiego jeśli będę systematyczna? Mam nadzieję, że podtrzymacie mnie na duchu bo dotąd nie miałam optymistycznych odpowiedzi. Jeśli możecie podajcie swój e-mail to pogadamy
hej! Ja mam ten sam problem, na razie mam korki, ale w wakacje musze uczyc sie sama...A w pazdzierniku jade na studia do Wloch:) szalenstwo!!!
powodzenia!!!
Jesli bedziecie chcialy,przykladaly sie do tego,to wydajemi sie ze jestescie w stanie sie nauczyc!ja jestem w 2klasie lo z jezykiemwiodacym wloskim,i u mnie w klasie jest dziewczyna,ktora uczylasiewloskiego sama zanim przyszla do lo,bo chciala,bo lubi tez jezyk!i mowila calkiem dobrze:)chociaz wydajemi sie ze to zalezy tez troche od zdolnosci do jezykow!Zycze powodzenia!
moja przyjaciółka zna świetnie włoski , właśnie udziela mi " internetowego kursu języka włoskiego " ... tzn. przesyłą mi materiały , tłumaczy zasady gramatyki , i rozwiewa moje wątpliwośi , jeśli chcesz to zostaw jakieś namiary ( e-mail) , ona napewno Ci pomoże ... ( ma już całkiem sporą szkółkę internetową :P ), a tu na forum to odpowiadają na wszystko praktycznie na bieżąco i chwała im za to :-)
Według mnie najlepszy sposób na naukę jezyka to pojechac do tego kraju na choćby miesiąc, to pomoże wiecej niż pół roku z nosem w książkach.No niestety nie zawsze jest taka możliwość:(( Ale jakbyś chciała pogadać ze mną po włosku przez gg to zapraszam! 3856296
Chciałbym się nauczyć jezyka wloskiego sam w domu od podstaw... jesli macie jakies materialy to prosze .... moj e-mail to [email] z gory dziekuje.
... delikatna poprawka moj e-mail to [email]
nie przejmuj sie dasz rade ja mam ten sam problem kocham jezyk wloski odkad wrocilam z wakacji we Wloszech i strasznie chce sie go nauczyc.Planuje jakis kursik w wakacje ale nie wiem czy dojdzie do skutku, ale zawsze moge troszke pogadac po wlosku moj [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano