Kto chce wloskie piosenki?

Temat przeniesiony do archwium.
211-225 z 225
| następna
tak bo jest haslo:))bardzo moło z twojej strony.jak cos to podaj maila wysle ci haslo.
ok, wyślij proszę hasło na adres: [email]
W nocy cos tam powrzucam :)
hej, a czy ktoś mógłby powrzucać trochę piosenek na http://www.sendspace.com/? :))) ta strona regularnie się dezaktualizuje, nie martwcie się, nie wszyscy cały czas będą mogli korzystać z waszych zbiorów. :) wydaje mi się, że jeśli ktoś ma wolę żeby podzielić się tym co ma to znacznie wygodniejsze byłoby wrzucenie tego na taką ogólną stronkę niż wysyłanie każdemu indywidualnie.

z góry dzięki :) .
ja też bym chciaŁa jak można oczywiście. Ile tylko możesz :P:P [email]
Powrzucałem Tobie do chomika 50 piosenek w różnych folderach.
Gratuluje utworzenia bazy utworów z których inni moga korzystać,kawał dobrej[żmudnej]roboty.Doceniam gdyz utworzyłaś ten bank mp3 raczej z myśla o innych bowiem samemu i dla siebie łatwiej przechowywać pliki na HD lub płytach.
Pomyslałem,ze gdyby kazdy z tej sporej rodziny forumowiczów powrzucał do Twojego chomika chociaz 5 piosenek ileż byłoby utworów do pobrania a zarazem ile mniej postów typu "plizzzzz o taki czy taki utworek". Myśle jednak ,że sporo[nie wszyscy]mają to gdzieś ,zajetych pierołami,niekiedy kłótniami,intrygami.No cóż...
Pozdrawiam:)
dziekuję w imieniu chomika:))to prawda chomik jest dla forumowiczów.wrzucanie plików nie jest tak żmudne jak wysyłanie mailem bo wrzucam tylko raz:))
prosze o tiromancino-amore impossibile na [email] gory dzieki
hej azzurro:) mam taka prosbe mala;) gdybys mogl przeslac rowniez mi te 4 piosenki...bylabym bardzo wdzieczna:))

[email]
JESLI MOZESZ TO PRZESLIJ MI TYLKO JEDNA Paps N skar-vieni con me
moj adres [email] DZIEKI
no zastanawiam sie która piosenka jest najlepsza,bo chyba żadna,w tym przypadku mi się nie podoba,pozostaje mi tylko jedna,słucham bez przerwy Francesco Napoli oraz Cose della vita,aha i rownież też Luca Dirisio - La ricetta del campione oglądałam wszystkie jego teledyski
gdyby ktoś się nudził bardzo i nie sprawiłoby mu to problemu to może mi wysłać coś po włosku - [email]
będę bardzo rada :-)
pozdrawiam.
ciao, a masz je w mp3?
hej ja tez chcialabym jakies fajne wloskie pioseneczki, cos w stylu pop, i romantyczne, powolne, delikatne heh nie wiem jak to wytlumaczyc. jak mozecie to przysylajcie to co sie Wam podoba, dziekuje:)
bo ja bylem kiedys we wloszech.tam jest takie radio...antenne adriatica.nie wiem czy kojarzysz.spodobaly mi sie dwie poiosenki...jedna leciala taka wola blona notte te,blona notte me...a druga amemus papas...poodkad techno ze slowami papieza.jakbys kojarzyla poprosilbym o tytuly i wykonawcow tych dwoch piosenek
buonanotte pure a lei, a chi ancora non ho incontrato - tak to leciało? nie znam tytułu ale to od Zero Assoluto [potem jest chyba "anche oggi che ti vorrei semplicemente..."]
Temat przeniesiony do archwium.
211-225 z 225
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia