Hej, kto lubi śpiewać włoskie piosenki? Właściwie to nie jest pytanie, bo wszyscy je śpiewamy. Dysponuję obecnie dużą bazą podkładów studyjnych do karaoke, i tworzę sam podkłady midi. Chętnie się podzielę. A może imprezka karaoke all'italiana w 100licy?
super sprawa :) a w jaki sposób się z nami podzielisz?
[konto usunięte]
21 maj 2006
Midi wyślę mailem, można je wysyłać legalnie. Co do mp3 to raczej chętniej się wymienię. Wyślę też ale to już konkretna prośba o co. Sam poszukuję "Il confine" Tiziano Ferro z Rosso Relativo. [email]
[konto usunięte]
22 maj 2006
Wracając do Tiziano Ferro, posiadam poskłady studyjne do perdono, rosso relativo, l'olimpiade a z 111 non me lo so spiegare, sere nere, xverso
Maggie R
23 maj 2006
ja tez pragne piosenek! [email]
z gory dziekuje
italia
23 maj 2006
ciao,
jeśli mógłbyś mi coś przesłać na maila : karaoke lub podkłady inne midi to bardzo poroszę oto mój namiar : [email] Na wymianę też możę bym coś znalazł. Ale o te podkłady do karaoke bardzo bym Cie porosił :)
saluti dall'italianovero ad un altro italianovero!!!
casix
24 maj 2006
o ja też bvym prosiła :) [email] a co do włoskich piosenek to trochę mam, mogę wysłać, ale podkładów nie posiadsam... :(
[konto usunięte]
29 cze 2006
bardzo bym prosił o podkłady kilku standardowych piosenek włoskich będę b.wdzięczny !!!
[konto usunięte]
29 cze 2006
[email] please!!!
ewela_9
30 cze 2006
Ja tez bardzo chcialabym te piosenki [email]
[konto usunięte]
13 sie 2006
móglbys mi wysłac Perdono T.F.? z góry dziekuje :) [email]
[konto usunięte]
13 sie 2006
o kurcze lipa.... mógłby mi Pan wysłac :) niespojrzałam na adres a jak juz spojrzałam to zauważyłam ze mnie Pan uczy :)
hej... ja tez bardzo bym prosil o te wloskie melodyjki, najbardziej zalezy mi na umberto tozzim ti amo. mój adres to [email] pozdrawiam
[konto usunięte]
23 paź 2006
Prosze bardzo o przeslanie karaoke bo zachorowalam na Italię i włoskie piosenki!!!Czekam z niecierpliwością!!! [email]
[konto usunięte]
24 paź 2006
moge tez takie karaoke:):):):) per favore:):):
[konto usunięte]
24 paź 2006
hej bardzo prosze o przeslanie karaoke:) [email] w zamian moge powysylac mp3 mam sporo :)
[konto usunięte]
24 paź 2006
Może miałby ktoś chwyty na gitarę jakiś włoskich piosenek??
Basiasia
24 paź 2006
http://www.musicplace.it/articoli.asp?ID=407
http://www.musicwebitalia.it/accordi.asp
[konto usunięte]
26 paź 2006
Fantastycznie sie sklada poniewaz mam niedlugo urodziny. Moi znajomi beda zachwyceni. Prosze, przeslij! [email]
[konto usunięte]
30 paź 2006
ja nie mam imienin ale bede wdzieczny za karaoke od ciebie. [email]
[konto usunięte]
30 paź 2006
ja nie mam imienin ale bede wdzieczny za karaoke od ciebie. [email]
[konto usunięte]
06 lis 2006
wlaśnie przeczytałam, że posiadasz piosenki włoskie na karaoke. bede wdzieczna gdybys mógł mi je przesłać na mail
[konto usunięte]
12 lis 2006
czesc mam prośbe czy moglbys mi wyslac te piosenki.bardzo mi zalezy.bedę wdzieczna
[konto usunięte]
12 lis 2006
Proffe prosze wyslij mi tez pare utworow [email] Dzieki bardzo
[konto usunięte]
12 lis 2006
jeżeli to nie problem to mogłabym również i ja prosić:) [email] Masz racje, chyba nie ma nikogo kto nie lubi śpiewać włoskich piosenek. echhh...;)
Szewcoo
14 gru 2006
Witam! No proszę, miło spotkać ludzi, którzy się dzielą (a jest ich coraz mniej). Poproszę więc serdecznie o kilka włoskich standardów karaoke na maila. Serdecznie dziękuję!