La Lingua Italiana per stranieri POTRZEBUJĘ!!

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebuję książki "La Lingua Italiana per stranieri" Katerini Katerinov
Kto ma?
Proooszę!!

[email]
Witam, ja rowniez chcialabym kupc Linga italiana per stranieri lub jesli ktos chce moge sie wymienic na Qui Italia(moge pozyczyc te ksiazke do kserowania, a ja pozyczylabym Lingua...)Czy jest ktos zainteresowany?pozdrawiam
ja mam te ksiazke, moze w wolnej chwili uda mi sie ja zeskanowac! Gdy bedzie gotowa (a nie potrafie powiedziec czy za tydz czy za 3) dam Wam znac! Na wszelki wypadek przypomnijcie sie na moim [gg] .
Dzieki. bardzo sie ciesze!!!ok bede sie z Toba kontaktowac na gg. ja jestem z warszawy wiec qui italia moge porzyczyc do skserowania lub zeskanowac( ale skanowanie potrwa dlugo, bo mam skaner tylko w pracy, a tam moge skanowac kilka minut dziennie:).
Hej własnie przeczytalam ze masz ksiazke la lingua per stranieri ja tez ja mam ale potrzebuje klucza moze go masz chetnie bym kupila lub zeskanowala .Ja tez jestem zainteresowana ksiazka gramatica italiana per tutti wyd .edilingua moze wiesz kto ja ma chetnie kupie lub zeskanuje jestem studentka jakbys tez czegos potrzebowala to napisz na priv lub na mojego maila [email] pozdrawiam
Hej, ja nie mam klucza, ale postaram sie kupic, wtedy zeskanuje i bez problemu moge Wam udostepnic.Ewelina jestes z Warszawy? czy moglabys " la lingua italiana per..." stranieri pozyczyc do skserowania( lub moze masz ja zeskanowana)? niestety nie mam ksiazki o ktora pytasz:(
hej podaj mi maila to wyślę ci żebys sobie mogła pobrac z programu :)
Wielkie dzieki:)moj mail [email]
czy ja też mogłabym prosić o ten klucz?

z góry dzięki mail: lorri małpka o2.pl
Ja gorąco polecam tą książkę, mi pomogła

http://zlotemysli.pl/ariegi.php?c=4main&idEbook=192
Czy moglabys mi rowniez wyslac ten klucz do ksiazki " la lingua italiana per stranieri? Moj email: [email]
Mozesz wyslac mi rowniez ten klucz? Bardzo by mi sie przydal... MOj mail: [email]
ta i wiele innych ksiazek w formacie pdf jest na moim chomiku - do pobierania za darmo http://chomikuj.pl/xdesigner w katalogu " _Nauka j. włoskiego"
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia