Do sla

Temat przeniesiony do archwium.
Droga sla

Nie wiem nawet czy jeszcze logujesz sie na forum..
Dzis przez zupelny przypadek w wyszukiwarce znalazlam temat "Aiuto-sono principate" - i co odkrylam?:) Twoje wypowiedzi to nieoceniona skarbnica wiedzy! tlumaczylas nawet maciupikie zagadnienia gramatyczne- super.
Wpisy byly, co prawda, z 2005 roku, stad moje watpliwosci, czy jeszcze bywasz na fiolecie- niemniej- nic nie szkodzi podziekowac :-))
serdecznosci!
magia
-ante*
To prawda, Sla to osoba nieoceniona, wie wszystko i potrafi wszystko jasno wyjasnic. Szkoda, ze zniknela.. i nie pojawia sie juz tutaj. Z reszta to_ja tez wiele wiedziala i interesowaly ja zagadnienia lingwistyczne.
Razem z ich zniknieciem to forum zmienilo troche forme, nie bede oceniac czy zmienilo sie na lepsze czy na gorsze, ale na pewno nie ma juz tu takich debat nad gramatyka jak byly kiedys..
Przyznam Ci racje kappala.
Szkoda, ze Sla i To_ja juz tu nie zagladaja. Maja szeroka i cenna wiedze. Mam nadzieje, ze ich nieobecnosc jest tylko chwilowa, spowodowana brakiem podlaczenia do sieci.
sla, To-ja - wracajcie! :-)

A co do formy forum- Wiadomo, jeśli wykruszaja sie osoby z tak rzetelna wiedza, a forum ma sluzyc m.in. do nauki jezyka- nieco ono traci.
Cale szczescie, ze sa tez inni pasjonaci, jak chocby Dee :-)

sla, To_ja - czekamy na Was :-)
Zauważyłam,że teraz nie ma nawet 'maciupkich zagadnień gramatycznych', czasem jakieś tłumaczenia, może już wszyscy bywalcy są na tyle wyszkoleni, że nie potrzebują wiedzy? Jak byli 'goście' niezalogowani, to jeszcze jakieś pytanie z zagadnień gramatycznych się trafiało, teraz nic. Jak ktoś nie bierze udziału w róznych innych dyskusjach, to nie ma co robić. Może zaglądają tu, ale nie widzą dla siebie tematu? Szkoda. pozdrawiam.
Czesc,
zauwazyłam, że T0_ja pojawia sie na stronie angielskiej i udziela porad zwiazanych z j. angielskim:)
Dzieciaczki moje. Rozczulilyscie mnie. A przy okazji udowodnilyscie powiedzenie: "Pozory myla".
1.
>Szkoda, ze Sla i To_ja juz tu nie zagladaja. Maja szeroka i cenna wiedze...

Sla z cala pewnoscia te wiedze ma. Ja natomiast nawet nie smiem nazywac tego co mam "wiedza". Nie dorastam do piet takim osobom jak ( bedzie alfabetycznie):
- Dee
- ileca
- Kasia zMilano
- Kappala
- trishya
...( pare innych osob)
I tu nie ma nad czym dyskutowac. Taka jest prawda. Ja wiem najlepiej

2.
>zauwazyłam, że T0_ja pojawia sie na stronie angielskiej i udziela porad zwiazanych z j. angielskim

Bardzo zle zauwazone. Ja nie znam angielskiego nic a nic. Zagladam tam, bo zawsze sie chcialam tego jezyka nauczyc i jakos tam mnie ciagnie. Ja tam nie pomagam. Ja tam dzialam na nerwy coniektorym forumowiczom.

Pozdrawiam
Ja na tej liście? Przez pomyłkę? Proszę umieścić erratę!
:)
Jestem pod wrażeniem, to napisała To_ja! :)
Obok Dee i innych, nie, chyba jednak pomyłka :)
Proszę nie wypisywać głupstw, sama też wiesz bardzo dużo, na pewno więcej ode mnie. Założę się.
:)
To_ja- wrocilas!:)!
Ciesze sie, ze moj post znalazl odzew i ze Ty go zauwazylas!
Te 'maciupkie zagadnienia gramatyczne' musza wrocic i ich Wykladowcy :) rowniez:). Zapewniam, ze od konca lutego, gdy zaczne ponownie kurs wloskiego, zagadnien gramatycznych, ktore wzbudza moje watpliwosci bedzie ojjj wieeele i aktywujemy temat "zagadnienia gramatyczne" :-).
Saluti Dziewczyny!
DO KAPPALI - mam tu cos dla ciebie...ja sie zapisalam...idziesz?
http://bravo.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=137

DO WSZYSTKICH - przepraszam, ze sie wcielam!!!
Temat przeniesiony do archwium.