intensywne kursy j. wloskiego w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Jestem zainteresowana znalezieniem intesywnego kursu j.wloskiego w Rzymie (zajecia codziennie). Czy ktos orientuje sie gdzie takie kursy sa organizowane?? Niekoniecznie musza byc bezplatne .
ja byłam w szkole Torre di Babele- ale miałam kurs intensywny od poniedziałku do piątku... W każdym bądź razie dobrze wspominam tą szkołę
Dzieki za informacje. Chcialam sie przy okazji poradzic jak oceniasz poziom nauczania w tej szkole, jak dlugo tam chodzilas i ktory z tych wszystkich mozliwosci jest najbardzej korzystny? Ale przyznam, ze ceny tez maja "ladne" ;p ... Saluti e grazie :)
byłam tam 3 lata temu więc nie wiem, jak kursy w tej chwili wyglądają, ale ja z moich byłam bardzo zadowolona. Dużo też zależy od nauczycieli- ja trafiłam ma Stefanię i Gianlucę (bardzo miło wspominam). Co do cen- ja miałam zniżkę z uniwersytetu (50%)- warto się o takie rzeczy wywiedzieć ;) ogólnie na początku robią test który pozwala na wstąpienie do tej czy innej grupy. Potem te grupy można oczywiście zmienić. Ja uczyłam się w tej szkole przez miesiąc (kurs wakacyjny), pamiętam, że zajęcia odbywały się albo z rana, albo po południu (razem 4 godziny).
Dzieki:-) Na pewno na jakis kurs musze sie zdecydowac.Ale niestety zasady sie u nich juz zmienily i nie obowiazuja 50% znizki dla studentow :-(

« 

Inne

»

Życie, praca, nauka