Kursy włoskiego w Mediolanie. Bezplatny iBVA? prosba o pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Bardzo zalezy mi na jak najszybszym wyjezdzie do Wloch (do Mediolanu), w celu nauki jezyka wloskiego.
Poszukujac szkoly jezykowej w internecie natrafilam na informacje, na temat bezplatnych kursow jezykowych odbywajacych sie w Mediolanie w instytucie 'beata vergine addolorata' (iBVA). http://www.ibva.it/index.html
Mam 19 lat, w maju zdawalam mature z jez. wloskiego na poziomie podstawowym, z ktorej otrzymalam 100%, obecnie studiuje, ale zastanawiam sie nad wyjazdem do wloch w celu dalszej nauki jezyka, aby moc podjac studia na uniwersytecie w Mediolanie, w przyszlym roku, dlatego bardzo zalezy mi na dalszej nauce wloskiego, aby wladac nim na poziomie zaawansowanym.

Zwracam sie z prosba do osob, ktore posiadaja wiedze, lub informacje na temat bezplatnych, lub mozliwie jak najtanszych kursow jezyka wloskiego w Mediolanie, oraz czy posiadaja Panstwo informacje na temat kursow w instytucie BVA (czy naprawde sa bezplatne, kiedy sie rozpoczynaja, ile trwaja, na jakim poziomie prowadzone sa kursy).

Bardzo prosze o pomoc!
Z gory dziekuje za udzielone informacje!
nieaktualne,instytut juz nie ma zadnych kursow.

temat do zamkniecia
szybkie pytanie szybka odpowiedz ;D

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia