Bilet lotniczy Katowice - Rzym- Katowice 12-17.08.

Temat przeniesiony do archwium.
Hej..
Mam do odstąpienia bilet Wizz Air z Katowic do Rzymu na długi weekend sierpniowy. Niestety mój "amore" mnie wystawił i szkoda żeby bilet się zmarnował. Zainteresowanych proszę o kontakt [email] lub [gg] .
Pozdrawiam Kasia
Polec sobie sama do Rzymu.....zatrzymaj sie np w Domu Polskim, pozwiedzasz troche....dlaczego faceci maja kierowac naszymi planami....masz bilet wiec jedz!!! nie uzalezniaj wyjazdu od tego czy jakis cazzo cie wystawil czy nie.......pozdrawiam
Polec sobie sama do Rzymu.....zatrzymaj sie np w Domu Polskim, pozwiedzasz troche....dlaczego faceci maja kierowac naszymi planami....masz bilet wiec jedz!!! nie uzalezniaj wyjazdu od tego czy jakis cazzo cie wystawil czy nie.......pozdrawiam
o własnie!znajdziesz sobie tam 10 lepszych amore:)
Uważam, że powinnaś polecieć sama. Kiedyś tez byłam w takiej sytuacji niestety i .... poleciałam sama. Myślę, że żałowałabym gdym została w domu. Zdecydowanie powinnaś lecieć i nie przejmować się niczym. Trzymam kciuki za udaną wycieczkę!
Chętnie pojechałabym, ale to nie takie proste.. W Rzymie byłam dwa razy w tym roku jednak zawsze miałam "przewodnika", który nie zostawiał mnie nawet na minutę samą. Owszem jestem raczej rozgarniętą kobitką, ale to już chyba zbyt głęboka woda dla mnie. Gdybym miała jakiegokolwiek towarzysza/towarzyszkę na ten wypad to nie wahałabym się ani sekundę...
baksak, znasz jezyk? jezeli tak - coraggio i lec!!! cala Italie zjechalam sama, bez duzej przesady cala - cala polnoc, potem coraz nizej, Florencja, Rzym (6 razy), Neapol 2 razy po 2 tygodnie, 2 razy Sycylia, raz Sardynia, Puglia, Calabria i wiesz co Ci powiem - to byly moje najlepsze wakacje, wspominam z nostalgia, veramente :) wiedz jedno - w Italii nigdy nie jestes sama (przynajmniej gdy jedziesz tylko na wakacje). Buona fortuna
Ponawiam ofertę :(
a jaka cena tego biletu i jaki to dokladnie termin,bo moze sie skusze?rnrnpozdr.
wlasnie jaka cena? i czy to w dwie strony? bo termin kuszący:)

baci
Termin jak w temacie: wylot z Katowic w najbliższą sobotę, powrót w czwartek rano. Cena.. hmm.. do dogadania.. zmiana osoby na bilecie to 120 zł za jeden lot. Za bilet zapłaciłam 630 zł. Teraz kosztuje ten sam ok 1200. Chciałabym odzyskać chociaż część pieniążków :(
Może jednak ktoś się skusi... bo bilet przepadnie :(
A próbowałaś wystawic na allegro? Tam też sprzedają bilety lotnicze
no ja juz sie nastawilam starszliwie,no i do pracy musze isc od piatku-szlag by trafił. juz bylam w mojej italii..jedną nogą:((( nich jtos faktycznie odkupi ten bilet-nie wierze,ze nikt z 'tutaj obecnych' nie chce jechac!
Tak.. Już tydzień tam wisi oferta i zainteresowania brak :(
Szkoda :(
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka