witam!pilnie potrzebóje pracy, najchętniej jako opiekunka do dzieci albo starszych osób, moge również sprzątać w domu, bardzo prosze o jakies oferty. z góry bardzo serdecznie dziękuje. oto mó mail [email]
niechce być złosliwy ale jak ty masz tyle lat co w niku napisałas to chyb sie nie nadajesz do takiej pracy o którą pyta Goska L. :)
fiorellina
04 wrz 2006
A to dlaczego?
genio-eugenio
04 wrz 2006
a co, nigdy nie słyszałeś o ofertach, które nie zawierają opcji "obsługa pana domu" ?
fiorellina
04 wrz 2006
Po pierwsze - skąd wiesz, ze Goska szuka własnie takiej pracy
A po drugie - skąd wiesz, ze pan domu gustuje wyłacznie w małolatach
;-)
Cinquantatre
04 wrz 2006
jashua, uzasadnij dlaczego?
genio-eugenio
04 wrz 2006
haha, fiorellina, nie wciskaj mi w usta tego, czego nie powiedziałem, ja po prostu staram zrozumieć dziwaczne kryteria jashuy
fiorellina
04 wrz 2006
dobra dobra juz kojarze :D
genio-eugenio
04 wrz 2006
:)
[konto usunięte]
04 wrz 2006
jashua - to ty już teraz ćwicz gotowanie, sprzątanie i inne prace domowe, bo jak twoja żona będzie w tym wieku, to wg. ciebie nie bedzie się nadawała do niczego.
genio-eugenio
04 wrz 2006
dajcie spokój chłopcu !! szkoła sie zaczęła, mało ma stresów ? :))
Cinquantatre
04 wrz 2006
Jakie tam stresy. Taki jeden pan co się dorwal do wladzy sprezentuje mu mature ;)
jashua
04 wrz 2006
ojj ale na mnie jedziecie tak mi sie napisało już spoko zrozumiałem...aaa i maturke już mam:p
Cinquantatre
04 wrz 2006
Dla mnie, to niewystarczajace uzasadnienie. Nie można sobie tak kpić ze staruszek;)
[konto usunięte]
05 wrz 2006
czesc!
gdzie aktualnie jestes?? ja jestem w perugii,jesli nadal szukasz pracy,zadzwon do mnie,czasami cos slysze: 3341261821.
pozdrawiam
ela
[konto usunięte]
06 wrz 2006
na wchodzie i azji starośc ma szacunek ,a u tak prymitywnych ludów jak my niestety kpi się ze starosci ,okropnośći tragedia!!!!! w końcu kazdy kiedyś będzie stary
ja szukam odpowiedzialnej opiekunki do 4 letniego dziecka..w reionie piemonte w imieniu mojej polskiej kolezanki Patrycji wiecej informacji pod nr [tel]
diavolino
19 maj 2007
Po co robisz kilka wpisów o tym samym na róznych tematach?Fiolet nie jest do takich ofert.prosciej byłoby dac anons w gazecie lub na stronkach z ofertami pracy.
birichinabis
21 maj 2007
a moze powiesz mi daivolino gdzie moge takie ogloszenie zamiescic