SIM vodafone Włoski -- pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie,
bardzo potrzebuje zakupić karte SIM do telefonu operatora VODAFONE oczywiscie Włoską. Jeśli ktoś ma (niekoniecznie nowa) to prosze o kontakt na maila [email] lub tutaj w temacie. Bardzo bardzo bardzo potrzebuje tej karty SIM :( (w razie czego zapłace za koszt przesyłki równierz... byle było za pobraniem). Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie
evilos? z tego co wiem karte mozna nabyc po okazaniu dokumentu wiec watpie ze ktos Ci odstapi swoja!pozdrawiam
a nie jest ci ona czasem potrzebna do jakis niecnych czynow?
wg wloskiego prawa to jest nielegalne poslugiwanie sie czyjas karta zarejstrowana na dane personalne osoby,ktora ja w rzeczywistosci kupila rejstrujac na swe dane osobowe..jakby ci to wytlumaczyc to tak jak ja bym ci dala moj dowo odobisty a ty bys sobie tylko wkleil swoje foto i poprawil/przeprawil nazwisko i imie na swoje ..ale nr dowodu dalej w komputerowej bazie danych wskazuje na mnie ..z chwila gdy popelnisz przestepstwo z uzyciem tej karty/np nie mozesz dac zadnego ogloszenia/ ja jestem brana za morde przez wloska policje pocztowa/czyli ta od telefonow i internetu i indagowana/..nawiasem mowiac mam wolna karte nie uzywana od dawna.wg regulaminu Vodafone raz na rok trzeba ja doladowac,ost ladowalam ja chyba marcu rok temu..wiec jeszcze jest wazna,ale nie jestem zdecydowana..za duzo strachu :D
Nie sadze, aby byli tu az tak naiwni.
Sette...Dzien doberek :D Pozdrawiam Cie z tej stronki bo moja ktos sprzatnal..:( Ale chyba sobie znowu odnowie haha...Jestem cierpliwa..Buziaki
nie nie żadnych niecnych czynów... mam dziewczyne we Włoszech i nie jest pełnoletnia, wiem ze trzeba okazać jakiś dowód tożsamości, dziekuje ze ktoś odpisał... może uda sie jej przekonać swoją mame do kupna karty, albo ja sam ją kupie gdy pojade do niej w wakacje. Dziekuje i przepraszm za kłopot :( jakoś to przetrzymam jak już wytrzymałem 3 lata, dobrze ze jej chociarz dałem swoj stary telefon i numer z orange. Oczywiscie jest skype ale coraz wiecej obowiazkow maMY i przydałby mi sie numer z vodafone. Temat do zamkniecia
Tatuska co slychac u ciebie ..jakies wiesci o pracy?..Brak wiesci oznacza dobre wiesci:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa