Rzym-sprzedam testy ciążowe

Temat przeniesiony do archwium.
Mam na zbyciu kilka testów ciążowym, nowiutkich, kupionych w Polsce w aptece. Tu są bardzo drogie, więc może ktoś byłby zainteresowany (kontakt: [email] )
a przejdz sie wieczorem pod jakis mlodziezowy bar..mlode wloszki wypite chetnie to cudo kupia....
Sorry, ale zapytam z ciekawosci: test ciazowy we Wloszech kosztuje 8 euro. Doprawdy jest taka ogromna roznica pomiedzy cena w Polsce??
Kreatywnosc Polakow nie przestaje mnie zadziwiac. Sa w stanie handlowac wszystkim, byle zarobic te pare euro:D

Jesli kobieta bierze pod uwage ewentualnosc ciazy i urodzenia dziecka, to chyba stac ja na wydanie tych 8 euro. W Polsce taki test kosztuje okolo 4/5 euro.
10 zl najtanszy heheh
aż tyle ich nie mam, żeby zrobić biznes.Pomyślałam że komuś może się przydać; że może ktoś nie chce wydawać tu tyle kasy. Mnie zadziwia natomiast, że ludzie od razu się doszukują nie wiadomo czego.
Cytat: aulait
Kreatywnosc Polakow nie przestaje mnie zadziwiac. Sa w stanie handlowac wszystkim, byle zarobic te pare euro:D

Jesli kobieta bierze pod uwage ewentualnosc ciazy i urodzenia dziecka, to chyba stac ja na wydanie tych 8 euro. W Polsce taki test kosztuje okolo 4/5 euro.

Matko, co za żałosny koment. Dziewczyna nie jest złodziejką, nie jest pasożytem żebrającym o pieniądze od rodziców albo faceta, więc co Cię tak boli w tym, że zarobi parę Euro?
Alexandra 22 ja zapytalam z ciekawosci czy roznica w cenie jest tak ogromna, ze oplaca sie kupowac testy ta wlasnie droga... Jak sie doliczy koszt nie wiem - przelewu, aby ci zaplacic oraz pokryje koszt przesylki to taki zakup wydaje sie bez sensu. Nie mowiac o tym ile takich testow moze byc komus potrzebne.. W zaden sposob nie chcialam Cie urazic. Przypuszczam, ze taka transakcja moze miec sens jesli zainteresowana osoba mieszka blisko Ciebie i dodatkowe wydatki nie wchodzilyby w rachube..
Ksalus, w Rzymie 14 euro, w Polsce 3-4 euro. Nie chodzi o to, żeby się opłacało. Chodzi o to, że jak jest jakaś dziewczyna w Rzymie! ( wysyłanie kasy czy testów jest bez sensu), której by się przydał taki test, to możemy się spotkać. Prosta spawa, a dużo hałasu się zrobiło o to. Po prostu mam kilka na zbyciu.
gdybys miala krowki ciagutki, chetnie bym kupila; pomysl o ty nastepnym razem gdy bedziesz w pl.
będę niedługo w Polsce, więc mogę Ci kupić, ile chcesz? jakieś konkretne?
ale ja nie z rzymu, jak mi je pozniej dasz?
no to klops, :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka