Podróż do Włoch i z powrotem- Czerwiec

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich!
31 Maja lub 01 Czerwca jadę z Warszawy do Włoch samochodem; mam duży kombi, 3 wolny miejsca i szukam z kimś podzielać kilka słów(to długi podróż) i koszty (około 50 euro za osoba): ktoś chętnie?

Pozdrawiam (e scusate per il polacco scarsino...sto ancora imparando)

Diego
Nie powiedziales gdzie do Wloch, ani kiedy powrot, dlaczego nie napiszesz od razu ze szukasz kogos kto podzieli koszty podrozy zamiast mecic ze chcesz do pogawedki i przy okazji (tak przy okazji) 50 euro od osoby.
Czemu naskakujesz na człowieka? Przecież napisał wyraźnie w pierwszym, jedynym zresztą, poście że szuka do towarzystwa oraz do podzielenia kosztów podróży.
I czemu czepiasz się powrotu, może on nie wraca. Bywają przecież podróżre w jedną stronę, prawda???
Ho sbagliato. Scusatemi.
sama beznzyna z Warszawy do mnie kosztuje 200 eu /1600km/wiec sie nie dziwie, ze podzilelil na 4 siedzenia...jak w dowcipie..Ile sloni wejdzie do malego fiacika?...Cztery..przeciez sa cztery siedzenia!..A ile zyraf wejdzie do malego fiacika?...Cztery bo sa 4 siedzenia...A wlasnie, ze nie!! bo slonie juz tam siedza!...heheheheheh
Sette, powaznie 200 e? Ja jechalam z Katowic do Mediolanu samochodem i nie wyszlo wiecej niz 100 euro... 200 euro to moze w dwie strony tyle wyszlo :) A to, ze ktos chce podzielic koszty to chyba normalne... Dobrze, ze sie oglasza, moze ktos, komu bilet na samolot wychodzi drozej, sie zalapie samochodem... w koncu to i tak niewiele ponad 10 godzin drogi, z Czech do Wloch same autostrady, wiec luzik :)
Nauczyciel26 a bedzie mozna podac przesylke ze stolicy..napisz jak trasa bedziesz jechal w Italii
A proposito poprawie Ci bledy:

Witam wszystkich!
31 maja lub 1 czerwca jadę z Warszawy do Włoch samochodem; mam dużego kombi, 3 wolne miejsca i szukam kogos, z kim moglbym zamienic kilka slow z kimś podzielać kilka słów(to długa podróż) i koszty (około 50 euro za osobę): ktoś chętny?

Cmq complimenti per il tuo livello di polacco :)
gosiaBG tylko 100 euro? a jakim cudem? benzyna plus autostrady? czy gas?
gazzz, po polsku ten stan skupienia materii, to gazzzzz
ups....
Cytat: nav79
ups....

Tak, wolę ich, niż dhl.:)
dhl?
tylko zeby to nie bylo tak, jak we "francuskim numerze". (film polski, w ktorym bohaterowie taka wlasnie okazja mieli do paryza jechac).
nav, mowilam oczywiscie o samej benzynie. :) Do tego dochodza winiety w czechach i austrii, plus autostrady we Wloszech... we Wloszech wyszlo mi cos 26 euro, winiety nie pamietam, ale ok. 50 euro za obie.
nav, mowilam oczywiscie o samej benzynie. :) Do tego dochodza winiety w czechach i austrii, plus autostrady we Wloszech... we Wloszech wyszlo mi cos 26 euro, winiety nie pamietam, ale ok. 50 euro za obie.
Cytat: nav79
dhl?

UPS i DHL, to firmy przewozowe.)
gdybyście poszukiwali samochodu do zapraszam do naszej wypożyczalni www.albertcar.pl
Brak limitu kilometrów i dobre ceny.
Temat przeniesiony do archwium.