szukam pokoju

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc!Szukam pokoju do wynajecia w rzymie od 15lutego mieszkanie w którym obecnie mieszkam jest do oddania.Jesli ktoś móglby mi cos zaoferowac to bardzo bym prosila o informacje.Z góry serdecznie dziękuje.
Cześć, jeśli chodzi o pokój w Rzymie to w gazecie Porta Portese jest mnóstwo różnych ofert w różnych cenach. Napisałaś, że mieszkanie jest do odddania, na jakiej zasadzie? Tak sie składa, że szukamy z chłopakiem mieszkania bardzo pilnie, tylko mieszkanie do 600 E ciężko znaleźć. Poszukaj też na www.subito.it
Wiem ze w porta portese jest duzo ogloszen nigdy nie próbowalam ale tam zazwyczaj oglaszaja sie wlosi troche sie boje bo nigdy nie wiadomo na kogo trafie ale z polokami tez jest róznie.Na naszym mieszkaniu bylo 4osoby (2pokoje)okolice Battistini ja z kolezanką i dwóch chlopaków moja kolezanka zjechala do polski z powodów zdrowotnych ten drugi tez sam nie wie czy tutaj coraz czesciej wspomina o zjezdzie do polski w marcu tutaj nie ma kaucji wlasciciel nie chce zrobic kontraktu a o zameldowaniu to juz nawet mowy nie ma.Obecnie mieszkanie kosztuje750euro+condominio co 2miesiące 183euro.
Przepraszam a w jakiej dzielnicy Rzymu szukacie?
Nie mamy określonego miejsca, najlepiej okolice Villa Borghese, Eur, chociaż tam to trochę utopia znaleźć za tyle mieszkanie... moze być Ostia i wszystko po drodze do Ostii (Acilia, Casal Bernocchi itd) albo gdzieś z dobrym dojazdem do czerwonej linii metra.
Cytat: renka003
Czesc!Szukam pokoju do wynajecia w rzymie od 15lutego mieszkanie w którym obecnie mieszkam jest do oddania.Jesli ktoś móglby mi cos zaoferowac to bardzo bym prosila o informacje.Z góry serdecznie dziękuje.
edytowany przez renka003: 11 lut 2012
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia