PILNE

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
SZUKAM PRACY NA TERENIE BOLONI LUB IMOLI ,ZNAM BARDZO DOBRZE JEZYK WLOSKI ,MAM 30 LAT.POMOZCIE NAPRAWDE BARDZO PILNE..............................,PRZECIEZ NIEMAL KAZZDY CO TU PISZE GDZIES PRACUJE ,WIEC POMOZCIE I MI.
Jakos dziwnie znajome te wielokropki.
a ta w kolko zaklada nowy post z tym samym tematem,gattina to wbrew regulaminowi!
..i nie pisz duzymi literami bo to oznacza KRZYK..a tu nie ma co krzyczec..pustynia
prawie nikt nie pisze jakiej pracy szuka, jak mozna takiej osobie pomuc jak nie wiadomo czego szuka
SZUKAM PRACY NA TERENIE BOLONI LUB IMOLI ,JAKO BADANTE,PILNIE OD ZARAZ.ZAPLACE
zasmiecasz forum powielajac ten sam watek po kilka razy..poza tym to forum JEZYKOWE ..prace na badante szuka sie na indeed.it
czytaj dokladnie SETTEDINOVE bo to niejest forum tylko jezykowe ,a poza tym przeszkadza ci to to mozesz nieczytac,przeciez .
Hej, gattinaaaaa, a probowalas tego?
"Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam: O cokolwiek byście prosili Ojca, da wam w imię moje."
Moze tym sposobem wskòrasz wiecej, skoro znajac bardzo dobrze jezyk i majac 30 lat tak sie zachowujesz...
szukam pracy w okolicach boloni ,jako badante ,znam b.jezyk wloskii mam doswiadczenie z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje.
a bylas juz w tych agencjach co ci wskazala Umbryjka..wiesz jutro ost dzien tyg do zlatwienia czegos osobiscie..do zalatwienia SOBIE pracy ..bo potem to juz jest dlugi weekend az do 2 maja nic nie zalatwisz w Itali...lepiej sie spręż
Marsh..ale spojrz zegattinaa prosi forowiczow o prace...forowiczow z fioletu..nie widac nawet heheh zeby od kompa odeszla cos na miescie poszukac..heheh..I myslisz Marsh ze ktos jej cos tu zalatwi..?.. bardzo zdziwilabym sie :D..rzeczywiscie prosby trzeba kierowc do Ojca Niebieskiego w obecnym kryzysie..warto doinformowac sie przy Parafii Polskiej
Via Torleone 2
TO mialo byc do mnie VIA TORLEONE 2
Poszukaj tez pracy na stronach subito.it, bakeka.it oraz kijiji.it Sa to popularne wloskie strony z ogloszeniami. Mozesz zarowno szukac ofert pracy (offro lavoro) jak zamiescic ogloszenie w dziale cerco lavoro. Jak wpiszesz w google haslo lavoro bolonia lub siti lavoro to tez ci sie pojawia rozne strony. i polecam tez szukanie po lokalnych gazetach.
dziekuje ale to wszystko juz przejzalamm na poczatku zanim zaczelam tu pisac.
czyli doszlas do wniosku ze swa sytuacje mozesz poprawic jedynie pisaniem TU..ani subito ani bakeka ani kijiji ani jobrapido czy indeed..nie zmienia twej sytuacji tylko twe pisanie TU cos zmieni...Tak wynika z twej wypowiedzi..a pomyslalas gdzie robisz blad ?.. Wyjdz do ludzi..tylko passaparola funkcjonuje.. Logiczne ,ze jak ktos z forowiczow bedzie cos wiedzial to ci wysla info na priva,bo wiemy, ze bardzo potrzebujesz pracy
Offro
26 aprile 2012
offro ABBIAMO BISOGNO DI LAVORATORI NEL NOSTRO HOTEL A LONDRA - bologna, firenze, milano, napoli ,novara, padova, roma, torino, rimini, pisa, l'aquila, forgaria nel friuli
ABBIAMO BISOGNO DI LAVORATORI NEL NOSTRO HOTEL A LONDRA
valida fino al: 30 maggio http://www.annunciveloci.it/annuncio/offro/lavoro/turismo-hotel-animazione/141040/ABBIAMO%20BISOGNO%20DI%20LAVORATORI%20NEL%20NOSTRO%20HOTEL%20A%20LONDRA/bologna,%20firenze,%20milano,%20napoli%20,novara,%20padova,%20roma,%20torino,%20rimini,%20pisa,%20l%27aquila,%20forgaria%20nel%20friuli wejdz i wyslij im tylko swe CV..oferta interesujaca i platna w funtach angielskich :D
http://www.kijiji.it/annunci/altre-offerte-di-lavoro/bologna-annunci-bologna/operatori-della-ristorazione/14941257 tu masz nr telef zadzwon sobie oraz AGRITURISMO CERCA LAVAPIATTI E PER PULIZIE PRATICO
AUTOMUNITO TELEFONARE 3283582404
http://bologna.bakeca.it/bar-ristorazione/ricerchiamo-personale-di-sala-56na37819676 ELEKTRASERVICES IL PORTALE LEADER NELLA RICERCA E FORNITURA DI PERSONALE ALBERGHIERO E RISTORAZIONE IN TUTTA ITALIA, RICERCA PER PIZZERIE E RISTORANTI IN BOLOGNA PIZZAIOLI-MAITRE-LAVAPIATTI-CUOCHI-INTERNI CUCINA-CAMERIERI DI SALA-AIUTO CUOCHI CONTRATTI DI COLLABORAZIONE E SUBORDINATI. INVIARE CURRICULUM DETTAGLIATO A WWW.ELEKTRASERVICES.IT tez im trzeba wyslac CV... nawet na 'stanowisko' badante chca wczesniej obejrzec CV i osobe ..takie czasy:D
Dzięki Sette, przydadzą się te oferty pracy
Czy Wam też się wydaje, że styf i Sette to ta sama osoba?
Cytat: gosiaBG
Czy Wam też się wydaje, że styf i Sette to ta sama osoba?

nie tylko styf, kilka innych nicków też należy do niej. Dzięki temu ma z kim "rozmawiać" :))))
Zauważ Gosiu ze ta rzekomo pomocna dłoń, swą "pomoc" ogranicza do wklejania starych linkow. Gdy nowa forowiczka poprosiła o konkretną pomoc ,sette obleciała wszystkie posty wokół wciskając swe nikomu niepotrzebne wypociny, ale tam gdzie mogła naprawdę pomóc już ani mru mru.
pzdr
M
nie nikomu innemu sie nie WYDAJE..tylko wam dwom w chorym mozgu sie wydaje..inni maja zdrowy rozum wiec im sie NIE WYDAJE..za to widac ,ze wam dwom sie nudzi jak pieron..skonczcie ze swoim i insynuacjami i jak zawsze jedna kadzi drugiej,zalosne
Żałosne oskarzenia
styf ,zachowujesz sie jak trol..czep sie wpisow innej osoby ..nie wiś na mnie ..fai i cazzi tuoi per conto tuo, non mio per favore
SettediNove, podziwiam twoją inteligencję
Scrivete sul mare, sul vento.
a moze zamiast pisac te rzeczy to byscie przed kliknieciem paluchem sprawdzily IP skad pisze styf ..byl taki czas ze sie przechwalyscie ,ze wszystko wiecie i widzicie..i co geba obwisla?..sprawdzjcie IP subito..subito ..zglaszam to adminowi
sprawdzone.
Tylko ciekawi mnie co Tobie teraz obwisło.
Ale forum wyhaczyłam . Istny dom wariatów. hihihihihi
ktoś mnie oświeci o co tu chodzi?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |