POKÓJ DO WYNAJĘCIA W RZYMIE OD WRZEŚNIA

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszytkich! Moja współlokatorka od werzesnia się wyprowadza i jest wolny pokój do wynajecia w Rzymie. Cena to 320 euro plus drobre opłaty. W mieszkaniu mieszkam ja i jeszcze druga polka. Mieszkanie znajduje sie na Rebibbi bliski LA SAPIENZY 2 min od metra. Zainteresowani pisać tutaj lub na gg. 4110453.
No tak, nie ma to jak wpaść w polskie getto zamiast poznawać fajnych ludzi z Włoch i nie tylko
ja mam chlopaka wlocha moja wspolokatorka zreszta tez...a jesli nie interesuje Cie moje ogloszenie NIE KOMENTUJ....co to za jad w tych ludziach jest...nie moge tego pojac...
mieszkam od wielu lat we wloszech...w pracy wlosi, na uczelni wlosi, moj facet to wloch...i jest mi czasem milo moc porozmawiac z kims po polsku...
do forumista nuova:zamiast ziac jadem we wszystkich postach, w ktorych sie wypowiadasz i proponujesz wizyte u psychologa moze sama sie do niego wybierzesz...
Margherita2- lepiej bym tego nie sformułowała:) Przeglądam wątki na ''fiolecie'' i zastanawiam się skąd w tej Pani tyle złości i uszczypliwości...wszystko, nawet przykre słowa bądź krytykę można wyrazić w cywilizowany i kulturalny sposób, wystarczy trochę dobrej woli:) Chyba, że ktoś obrażaniem innych próbuje podnieść sobie samoocenę i dowartościować się, ale to już odrębny temat;)
..moze ma zly czasookres?..przeciez nie bedzie taka cale zycie,kiedys jej przejdzie..wlasciwie to dobrze, ze ludzie zwracaj uwage na niestosowne zachowanie Marsh...mi np jest bardzo przykro z tego powodu i nowy nick czyli maska niczego tu nie zmieni..co za sens przybrac maske zlej osoby..i tworzyc prowokacje,bez sensu Marsh..pisac, ze cos cie wkurza tu na forum ,ze cos cie rozloscilo tu na forum...Lepiei odpoczac i nie stresowac sie..wszystko pojdzie dobrze, zla passa kiedys minie :D
..."Neurotyczna chęć niszczenia i upokarzania innych, zanim oni zdążą to zrobić wobec mnie...
...Neurotyczne wybuchy złości i mściwości, kiedy moje żądania pozostają niespełnione lub spełnione nie do końca. ..'' http://phantom-of-the-monique.blog.onet.pl/Ja-i-moja-neurotyczna-osobowos,2,ID414771186,n
Miejmy nadzieję, ze minie. Oby jak najszybciej;)
Sette, powinna przyjść Margo49 i cie znowu usadzić.
Już byłaś łagodna jak baranek a teraz znowu się rozzuchwaliłaś.
usadzic to moge ja ją i to w wiezienu..a tobie po grzyba 4 nicki na forum?..slonce za mocno tego lata grzeje wiemy wiemy..wystrczy poczytac wpisy na Solo Italaionoco pisza wloscy forowicze o twej reinkarnacji z Marshmallow w Nowa Forumiste ,Sakure i Miss Furba...czysty neurotyzm
Przyganial kociol garnkowi! Iloma nickami Ty sie poslugujesz Gaio, Stokrotka Verde ........... i sto tysiecy innych. Nie sposob ich zliczyc, zreszta nie ma po co. Czyzby tez neurotyzm? Badz obiektywna!
emilai temtem tego postu jest POKOJ DO WYNAJECIA...ajesli sie cofniesz te kilka lat do tyly to wiele osob nialo po kilka nickow..szczegolnie trol..ten nawet po 2 nowe dziennie..i nie pal glupa zenie wiesz ..To dzieki mnie trola nie ma bo tylko ja walczylam z nim do momentu jego smierci internetowej/a o tym zdecydowal admin..moje nicki byly mi uzyteczne..w zabawie..ale tylko jeden znich ujawnoial zawsze trola ...skoro slepa to nic nie poradze..widac nie znasz histori forum..od kilku lat mam jedngo nicka i tylko jednego uzywamPrzeszlosc jest dla mnie przeszloscia ..ze ktos taki jak ty lubuje grzebac sie wprzeszlosci to swiadczy o tobie..heheh..Zajmis sie babo dniem codziennym..Rozmawialam zadminem.po smierci internetowej trola i spytal sie mnie przy jakim nicku chce pozostac..jak widzisz odcielam przeszlosc gruba kresak wybralam przyszlosc bez trola idla forum i pace dla forum..bo forum nie moglo byc stale polem walki z trolem,dla forum nalezal sie spokoj.. / Ja zmienilam foeum czy ci to mile czy nie ja zmieniala na forum bez trola!/..spokoj....a ty go w tym momencie swoim zachowaniem zaklocasz jak i osoby uzywajace 4 nicki jednoczesnie ...bo to nie jest stan normalny..Zastanow sie dobrze kobieto ..przemysl..nie widzisz mej twarzy wtym momencie wiec nie mam sily przkonania...zyj dniem dzisiejszym ci mowie,ty slabo sie udzielasz na fiolecie jedn wpis na miesiac czy 2 mies..wiec nie jestes w temacie..nie sledzisz spraw na biezaco..pomysl logicznie..przewertuj forum..mysle ze znasz dobrze wloski..wejdz na solo italiano i patrz
Kto to jest gaio?
Kto to jest Stokrotka Werde?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka