Przeprowadzka raz jeszcze!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, szukam okazji jak przewiezc troche rzeczy (ubrania, ksiazki) z okolic Modeny do Srody Slaskiej (30 km od Wroclawia) lub Katowic do konca czerwca. Z koncem czerwca wracamy do Polski i juz wynajelismy transport ale okazalo sie ze wszystko nam sie raczej nie zmiesci. Bylyby to pudla lub worki po ok 25-30 kg, ok 10 moze 15 sztuk, mozemy je wyslac na 2 razy albo cos takiego. Tylko szukam OKAZJI np. jesli ktos wraca busem "na pusto" a nie zadne 30 czy 40 euro za paczke, bo za te pieniadze wysle kurierem. Ewentualnie cala przeprowadzka za 1000 euro max ale samochod musi byc wiekszy niz mercedes sprinter.
wpisz w nasza fioletowa wyszukiwarke,prostokat u gory na prawo obok slowa SZUKAJ slowo: przeprowadzka transport
tel. +48782823694 http://www.wloski.ang.pl/forum/ogloszenia/223894
mail: trasporto.polonia.italia@gmail.
SettediNove, wszystko juz przejzalem, ale takie busy co biora po 10 euro za paczke to nawet nie wiem gdzie ich szukac, firmy transportowe typu zolty besto czy inne to mi sie nie oplaca taniej mi wyjdzie wrocic samemu samochodem po reszte. Do LongWay i Arka Transport tez juz napisalem na priva. Dzieki za zainteresowanie
jarecki74 info na priv

btw Sette grazie Moj aktualny numer to +486[tel]

Pozdrowionka
Long Way wpisz w swoj profil swoj mail i nowy telefon
..bo musialam w sieci szukac,,po numerze tel..
Admin archiwizujac wczesniejsze posty..na ktorych nikt przerz chyba 3 czy 4 mies sie nie wpisuje..usuwa adresy mailowe..chyba ze wzgledu na ochrone danych
Sette wpisane
Jarecki jak bedziesz zainteresowany daj znac Pisalem do Ciebie na priv ale cisza :/
Temat przeniesiony do archwium.