List do biura turystycznego:
W odniesieniu do waszego ogłoszenia opunliwowanefo nel "Agenzie di viaggi"
Chciałabym zadać kilka pytań.Mam na imie Joanna mam 25 lat, jestem męąatka , ale nie mam dzieci ,okolo roku mieszkam w Krakowie. 5 lat pracuje w urzędzie, ale teraz mam wakacje/urlop. Chiałabym z koleżanką pojechać na Sycylie żeby zobaczyć interesujące miejsca i zobaczyć ważne miasta.Chciałybyśmy mieszkać blisko plaży ponieważ uwielbiamy pływać i opalać się. Czy jest możliwość wypożyczenia sprzętu na miejscu? chciałabym wiedzieć jakie są koszty które trzeba zapłacić.Czy możemy dostać zniżkę? ostatnia rzecz jakie są dodatkowe formy spędziania czasu?.
Przesyłam uszanowani i oczekuje na wasza odpowiedz.
Spett.Agenzia di viaggi.
In riferimento al vostro annuncio pubblicato sul " Agenzie viaggi" Vorrei dare alcuni domande.Mi chciamo Giovanna ho 25 anni , sono coniugata, senza figli e di circa un anno abito a cracovia.5 anni lavoro nell'ufficio, ma adesso ho una vacanza.Vorrei con l'amica andare in Sicilia per vedere i luoghi interessanto è vedere le città piu importante.Voremmo abitare vicino ;a spiaggia perche' amiamo nuotare e abbronzarsi.Se e' la possibilita' di dare in prestito di'impianto sul posto?
Vorrei sapere quali sono le spese da sostenere? Possiamo ricevere la riduzione? In altra cosa che e; le forme suplementari di passare del tempo?
Vi porgo i miei distinti.
Prosze sprawdzcie mi to !! :) bardzo tego potrzebuje:) z góry dzieki wielkie:)