Io molto piaco passare le vacanze activa con mio amici.Prendere in considerazione bena atmosfera e bena divertimento.
In primo mese io spesso passo le vacanze com mio amici in bivacco. Di solito andiamo di lago. Di piu risi è in primo giorno. Allora riscaldiamo tendi e dopo accendiamo il fuoco. Giorni passare su suonare e prendere il sole. Dopo di bivacco io spesso devo riposare.
In secondo mese io vado al mare opurre da montagna. Io amo mare. Ammira passeggiare spiaggia in tramonto. Io molto piaco atmosfera al mare. Gente risporsano e sorridono. Ammira suono in mare. Di sera spesso vado a discoteca e ballo tutto il sera.
Invece in montagna io mi calmaro. Molto vado in montagna e spesso molto visito. io molto piaco montagnia invece al mare io amo.
Alla fine vacanze io sono in casa. io non piace fine vacanze. io devo essere in casa e mi prepararo con scuola.
io amo vacanze. esi aiutano (zebrać) vigori da 10 mesi studiare.
A teraz napisze jak to ma brzmieć po polsku:)
Bardzo lubie spedzac aktywnie wakacje z moimi przyjaciolmi.zawsze musi byc dobra atmosfera i dobra zbawa.
pierwszego miesiaca najczesciej spedzam wakacje z miomi przyjaciolmi na biwaku.Zazwyczaj wybieramy sie nad jezioro.najwiecej smiechu jest pierwszego dnia.Njpierw rozkladamy namioty a potem rozpalamy ognisko. dnie mijaja nam na plywaniu w jeziorze i opalaniu sie. po biwaku musze czesto dlugo odpoczywac.
w drugim miesiacu wakacji wyjezdzam nad morze lub w gory. Kocham morze. uwielbiam spacerowac po plazy gdy zachodzi slonce. bardzo lubie nadmorska atmosfere. ludzie odpoczywaja i usmiechaja sie. uwielbiam plywac w morzu. wieczorami czesto chodze na dyskoteki i tancze do cala noc.
natomiast w gorach sie uspokajam. duzo chodze po gorach i duzo zwiedzam. bardzo lubie gory ale morze kocham.
pod koniec wakacji jestem w domu. nie lubie konca wakacji. musze byc w domu i przygotowywac sie do pojscia do szkoly.
ogiolnie lubie wakacje, dlatego ze pozwalaja nam zebrac sily na 10 miesiecy nauki w szkole.